Γιάννης Ιωάννου

Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες, επεκτείνοντας παράλληλα το αήττητο σερί της, η ΑΕΚ θα κοντραριστεί απόψε (19:00) με τον Απόλλωνα στην «Αρένα», για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι «κιτρινοπράσινοι» μετά την ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ την προηγούμενη αγωνιστική, διατήρησαν την απόσταση των έξι βαθμών από την κορυφή, όμως είδαν τον Άρη να αυξάνει στους τέσσερις πόντους τη μεταξύ τους διαφορά και όλοι μπορούν να αντιληφθούν την κρισιμότητα του αποψινού αγώνα στη μάχη για κατάκτηση του τίτλου.

Παράλληλα, η ομάδα της Λάρνακας θέλει τη νίκη και για να αυξήσει ξανά τη διαφορά από την Ομόνοια που πλησίασε σε απόσταση αναπνοής, αλλά και να μην επιτρέψει στην Πάφο να την πλησιάσει αν κερδίσει τον Εθνικό, γιατί εκτός από τον τίτλο, γίνεται μεγάλη μάχη και για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια...

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ έχει μία τεράστια απώλεια σήμερα και δεν αφορά ποδοσφαιριστή, αφού δεν θα είναι στον πάγκο λόγω τιμωρίας ο αναμορφωτής της, Ραν Μπεν Σιμόν, ο οποίος όμως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους συνεργάτες του και είναι σίγουρος πως ο βοηθός του, Γκαλ Μπάρσιαν, θα καλύψει επάξια το (μεγάλο) κενό του στο κοουτσάρισμα.

Εκτός πλάνων είναι ο τραυματίας Μπρούνο Γκάμα, όπως και οι εδώ και καιρό παροπλισμένοι Εγγλέζου και Κατελάρης.

Ενδέχεται να προβεί σε λίγες και στοχευμένες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα ο Ισραηλινός τεχνικός για να «φρεσκάρει» την ομάδα του, αφού προέρχεται από δύο σερί ντέρμπι υψηλού βαθμούς δυσκολίας κόντρα σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια.

Πιθανή ενδεκάδα: Πίριτς, Σάντσες (Ντιονκού), Μιλίτσεβιτς (Τόμοβιτς), Ρομπέρζ, Γκαρσία, Λέδες, Πονς, Ντίμερς, Σολ, Τόνγκια, Φαράζ (Γκιούρτσο).

Στην ΑΕΚ ποντάρουν πολύ και στην παρουσία του κόσμου τους, που αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στην «Αρένα» για να αποτελέσει τον 12ο παίκτη της.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κορυφαίος προπονητής ο Ραν Μπεν Σιμόν!-ThemaSports
15/05 @ 22:40

Κορυφαίος προπονητής ο Ραν Μπεν Σιμόν!

Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Α’ Κατηγορίας ψήφισαν τον Ραν Μπεν Σιμόν (ΑΕΚ) ως τον Κορυφαίο Προπονητή της σεζόν με ποσοστό 46%.

ΑΕΚ: Παρελθόν άλλοι 3-ThemaSports
15/05 @ 12:45

ΑΕΚ: Παρελθόν άλλοι 3

Ντιουνκού, Κάσας και Ερερίν δεν συνεχίζουν στην ΑΕΚ

Δημητρίου: «Θα ακολουθήσουν και άλλες αποχωρήσεις - Το μπάτζετ της νέας χρόνιας δεν θα αυξηθεί»-ThemaSports
15/05 @ 12:06

Δημητρίου: «Θα ακολουθήσουν και άλλες αποχωρήσεις - Το μπάτζετ της νέας χρόνιας δεν θα αυξηθεί»

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95,0 μίλησε ο εκπρόσωποε τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου

ΑΕΚ: Παρελθόν και ο Μάμας-ThemaSports
15/05 @ 12:03

ΑΕΚ: Παρελθόν και ο Μάμας

Δεν σταματούν οι αποχωρήσεις στην ΑΕΚ

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ / ΠΙΡΙΤΣ-ThemaSports
15/05 @ 11:53

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ / ΠΙΡΙΤΣ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα, Κέναν Πίριτς.

ΑΕΚ: Τέλος ο Πίριτς-ThemaSports
15/05 @ 11:35

ΑΕΚ: Τέλος ο Πίριτς

Αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ΑΕΚ ο Πίριτς

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ