Πόλυς Χαραλάμπους

Ο Μάριους Στεπίνσκι άνοιξε λογαριασμό με τα χρώματα της Ομόνοιας, πετυχαίνοντας τα δυο πρώτα γκολ στο χθεσινό ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Ρομάν Μπεζούς. Αυτός ουσιαστικά υπέγραψε το τρίποντο – ανατροπή επί της Κυρίας στο ΓΣΠ.

Είχε συμμετοχή στα δυο πρώτα γκολ, σημείωσε το τρίτο. Ήρθε από τον πάγκο στο ξεκίνημα του ημιχρόνου, σε ένα χρονικό σημείο που η Ομόνοια ήταν επηρεασμένη από το γκολ της Ανόρθωσης, λίγο πριν κλείσει το ημίχρονο.

Ο Ρέκνταλ εξήγησε ότι ο λόγος που δεν ξεκίνησε τον Ουκρανό άσο, ήταν γιατί είχε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Στον ένα μήνα που βρίσκεται στην Λευκωσία ο Νορβηγός, αποκλείεται να μην έχει καταλάβει πόσο κομβικός παίχτης είναι ο Μπεζούς.

Ο τελευταίος θύμισε τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις στην Ευρώπη, όταν έκανε πράματα και θάματα, στην σχετική σύντομη πορεία του τριφυλλιού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η Ομόνοια φυσικά θα κυνηγήσει την εξασφάλιση ευρωπαικού εισιτηρίου μέσω του πρωταθλήματος, επειδή στην παρούσα φάση δεν μπορούν να μιλούν για επιστροφή στην διεκδίκηση του τίτλου.

Αν σταθεροποιήσουν την απόδοση τους και δείξουν πιο δυνατό χαρακτήρα και μέταλλο στην Β’ φάση, πετυχαίνοντας τη μια νίκη μετά την άλλη, θα είναι άλλη η συζήτηση. Όμως, έχουν μπροστά τους και αρκετές ομάδες…

Ο Γουίλι Σεμέδο, επιστρέφοντας στην ομάδα, φάνηκε πόσο χρήσιμος παίχτης είναι, αν και δεν μπορεί να λεχθεί ότι έκανε σούπερ εμφάνιση. Στους διακριθέντες πέρασε ο Χάμπος Χαραλάμπους.

Ο Αμίν Χαμάς στο ντεμπούτο του, φαινόταν λίγο χαμένος, προφανώς επηρεασμένος από την μακρά του αποχή, αλλά και από το ότι τον χρησιμοποίησε στην… άγνωστη γι’ αυτόν θέση του δεξιού εξτρέμ.

Ο προπονητής της Ομόνοιας, στην επανάληψη… μετατόπισε τον Φράνσον σε ρόλο δεξιού εξτρέμ. Εννοείται ότι η ομάδα χρειάζεται έναν… κανονικό εξτρέμ, στην παρούσα φάση είναι παροπλισμένοι οι Σίμιτς και Αλιούμ. Για τον Αμού, τα είπε όλα προχθές ο Παπασταύρου, ότι προσπαθούν να τον βοηθήσουν στο «Ηλίας Πούλλος», αλλά δεν βοηθά ο ίδιος τον εαυτό του.

*Σωστά δεν μέτρησε το γκολ του Παναγιώτη Ανδρέου, επειδή προηγήθηκε οφ-σάιτ του Κακουλλή. Φαίνεται να τον πιστεύει τον 17χρονο χαφ ο νέος προπονητής, τον έβαλε αλλαγή για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό-ThemaSports
19/05 @ 14:10

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό

Με ανάρτηση του στα social media ο Όμιλος Παλαιμάχων της Ομόνοιας την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου κόντρα στην Πάφο, έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση ενόψει της επόμενης σεζόν.

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν-ThemaSports
19/05 @ 13:10

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν

Με ανάρτηση του στα social media ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου με αντίπαλο την Πάφο, στέλνει μήνυμα στον πράσινο λαό ενόψει της νέας χρονιάς.

Ποστ Ομόνοιας με... αποδέκτη την Πάφος FC!-ThemaSports
19/05 @ 12:45

Ποστ Ομόνοιας με... αποδέκτη την Πάφος FC!

Με ανάρτηση της η Ομόνοια στα social media, συγχαίρει την Πάφος FC για την κατάκτηση του κυπέλλου.

«Άφαντος» κι ο Αναστασίου από το ΓΣΠ… -ThemaSports
19/05 @ 09:57

«Άφαντος» κι ο Αναστασίου από το ΓΣΠ…

Δεν ήταν μόνο οι παίχτες της Ομόνοιας, που δεν «πάτησαν» ψες στο τερέν του ΓΣΠ, αλλά και ο Γιάννης Αναστασίου ήταν λες ότι δεν «πέρασε» από το γήπεδο…

Ούτε αυτός...-ThemaSports
19/05 @ 10:08

Ούτε αυτός...

Δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ιδιαίτερο στον τελικό ο Γουίλι Σεμέδο.

Ότι έδωσε… πήρε!-ThemaSports
19/05 @ 08:22

Ότι έδωσε… πήρε!

Η Ομόνοια ήταν κατώτερη των περιστάσεων και δίκαια ηττήθηκε από την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ