Αυτή τη φορά να είναι αλλιώς στο ΓΣΠ - Η πιθανή ενδεκάδα του Γκαγιέγο

Αυτή τη φορά να είναι αλλιώς στο ΓΣΠ - Η πιθανή ενδεκάδα του Γκαγιέγο

Πληγωμένη αλλά με πίστη και αισιοδοξία για μια νέα αρχή πάει στο ΓΣΠ απόψε (19:00-Primetel) για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια η Ανόρθωση του Γκαγιέγο.

Ένα μήνα πριν, στις 6 Ιανουαρίου, η Κυρία έδινε ντέρμπι κορυφής (όντας 2η τότε) στο ΓΣΠ με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ. Στο τέλος ηττήθηκε, ακολούθησαν 1 νίκη, 2 και 1 ισοπαλία με την Ανόρθωση πλέον να πέφτει στην 6η θέση.

Ο Γκαγιέγο και οι παίκτες του θέλουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις του... 2023 και ψάχνουν μια μεγάλη νίκη στο ΓΣΠ. Απέναντι τους η επίσης πληγωμένη Ομόνοια που προέρχεται από μια μεγάλη νίκη επί του Απόλλωνα στη Λεμεσό, οπότε το έργο τους δεν θα είναι εύκολο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι πέρα από την απουσία του Γκαγιέγο από τον πάγκο λόγω τιμωρίας, θα απουσιάζουν οι Γκερέρο και Αρτυματάς.

Στα της ενδεκάδας, ο Αρμπολέδα θα είναι κάτω από τα δοκάρι, Ουαγκέ και Κορέια στα άκρα της άμυνας και οι Μακούν-Μαρμούκ κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στον άξονα θα κινούνται οι Τεχέρα και Τιουνέ με τους Τσίκο αριστερά και Φερέιρα δεξιά.

Στην κορυφή θα είναι ο Γκασάμα και πίσω του ένας εκ των Ουαρίς ή Καστέλ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

H Πάλας ζει το όνειρο της: Λύγισε τη Ράγιο Βαγεκάνο και πήγε το Conference League ξανά στο Λονδίνο!

H Πάλας ζει το όνειρο της: Λύγισε τη Ράγιο Βαγεκάνο και πήγε το Conference League ξανά στο Λονδίνο!

Στο Λονδίνο και φέτος το Conference League! Έναν χρόνο μετά την Τσέλσι, ήταν η σειρά της Κρίσταλ Πάλας να κατακτήσει το τρόπαιο, αφού με σκόρερ τον Ματετά, νίκησε 1-0 τη Ράγιο στη Λειψία!