Ώρα πλέι-οφ στο 53ο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α' Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ». Tην Παρασκευή στις 20:00 θα αρχίσει η προημιτελική φάση των πλέι-οφ με τη διεξαγωγή δύο αγώνων.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο Στάδιο «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» η ΟΜΟΝΟΙΑ θα υποδεχθεί τη ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ στον πρώτο αγώνα. Οι «πράσινοι» προηγούνται 2-0 στις νίκες και ψάχνουν την Τρίτη νίκη ώστε να κάνουν αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στους Τελικούς.

Η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ πάει στη Λευκωσία με στόχο τη νίκη, να μειώσει σε 1-2 τις νίκες και να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης. Η πρόκριση στους Τελικούς κρίνεται στις 4 νίκες.

Στους αγώνες της κανονικής διάρκειας η ΟΜΟΝΟΙΑ επικράτησε την 6η αγωνιστική 2-3 στο «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ» και 3-2 στο «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».

Στην Αίθουσα «ΑΦΡΟΔΙΤΗ» ο Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ υποδέχεται την ΑΝΟΡΘΩΣΗ σε ένα πολύ αμφίρροπο αγώνα. Οι Παφίτες προηγούνται με 2-0 στις νίκες και θα διεκδικήσουν την 3η νίκη για να κάνουν βήμα Τελικών.

Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ πάει στην Πάφο για να ανατρέψει τα δεδομένα, να μειώσει 1-2 και να φέρει τη σειρά στο «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ» για την ισοφάριση στις νίκες.

Η πρόκριση στους Τελικούς κρίνεται στις 4 νίκες.

Στην 7η αγωνιστική ο Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ επικράτησε 2-3 στο «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ» και την 14η αγωνιστική 3-0 στην Αίθουσα «ΑΦΡΟΔΙΤΗ».

ΘΕΣΕΙΣ 5-7

Κρίσιμο αγώνα θα δώσουν στο Αθλητικό Κέντρο «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ» ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ – ΑΠΟΕΛ για τις θέσεις 5-7. Οι δυο ομάδες μαζί με την Ένωση ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ που έχει ρεπό θα παλέψουν για την αποφυγή της 7ης θέσης που θα αναγκάσει μια εκ των τριών να παίξει την παραμονή της με την ομάδα που θα τερματίσει στη 2η θέση της Β Κατηγορίας Ανδρών.

ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ και ΑΠΟΕΛ θα παλέψουν σε ένα πολύ ανταγωνιστικό αγώνα όπως προμηνύεται για την αποφυγή της 7ης θέσης γι’αυτό η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τις δυο ομάδες.

Στην 6η αγωνιστική η ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ επικράτησε 2-3 στο «ΛΕΥΚΟΘΕΟ» και την 13η 3-0 στο «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ».

Η βαθμολογία

Ένωση ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. 4-8 18-27 13
ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ (12 Αγ.) 02-10 15-32 08
ΑΠΟΕΛ 01-11 09-35 03

Από ιστοσελίδα Κ.Ο.ΠΕ.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νικητής στο θρίλερ με τον Παναθηναϊκό και πρωταθλητής ξανά ο ατσάλινος Ολυμπιακός!-ThemaSports
22/04 @ 20:33

Νικητής στο θρίλερ με τον Παναθηναϊκό και πρωταθλητής ξανά ο ατσάλινος Ολυμπιακός!

To σήκωσε ξανά ο Ολυμπιακός! Οι Πειραιώτες σε ένα συγκλονιστικό ντέρμπι νίκησαν στου Ρέντη 3-2 τον Παναθηναϊκό που επέστρεψε από 2-0 και πανηγυρίζουν το 32ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους!

Ο Παναθηναϊκός χάλασε τα σχέδια «ερυθρόλευκης» φιέστας και έμεινε ζωντανός για τον τίτλο!-ThemaSports
20/04 @ 21:08

Ο Παναθηναϊκός χάλασε τα σχέδια «ερυθρόλευκης» φιέστας και έμεινε ζωντανός για τον τίτλο!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με άνεση από το "Μελίνα Μερκούρη" με 3-0 σετ, χάλασε την "ερυθρόλευκη" φιέστα και παράτεινε την αγωνία για την κατάκτηση της Volley League γυναικών.

ΖΩΝΤΑΝΟΣ στο κυνήγι του τίτλου ο Παναθηναϊκός, λύγισε τον Ολυμπιακό στο tie break και μείωσε σε 2-1!-ThemaSports
18/04 @ 20:34

ΖΩΝΤΑΝΟΣ στο κυνήγι του τίτλου ο Παναθηναϊκός, λύγισε τον Ολυμπιακό στο tie break και μείωσε σε 2-1!

Ζωντανός για τίτλο ο Παναθηναϊκός! Σε ένα ματς με δυο ανατροπές στο Μετς, οι «πράσινοι» επικράτησαν στο tie break του Ολυμπιακού (3-2 σετ) και πάνε για την τελευταία τους «ζαριά» στου Ρέντη!

Επιβλήθηκε ξανά του Παναθηναϊκού και «αγκαλιάζει» τον τίτλο στη Volley League Γυναικών ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
17/04 @ 19:44

Επιβλήθηκε ξανά του Παναθηναϊκού και «αγκαλιάζει» τον τίτλο στη Volley League Γυναικών ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έφυγε θριαμβευτής με 3-1 σετ (19-25, 25-18, 23-25, ) από την έδρα του Παναθηναϊκού, κάνοντας το 2-0 στου τελικούς της Volley League Γυναικών και ψάχνοντας μία ακόμα νίκη για τον τίτλο!

Νίκησε τον Απόλλωνα και έκανε το νταμπλ η Ολυμπιάδα!-ThemaSports
16/04 @ 21:22

Νίκησε τον Απόλλωνα και έκανε το νταμπλ η Ολυμπιάδα!

Μετά το πρωτάθλημα, κατέκτησε και το Κύπελλο πετόσφαιρας Γυναικών η Ολυμπιάδα Νεάπολης.

Ολυμπιακός αποφασισμένος για πρωτάθλημα, κόλλησε στον τοίχο τον Παναθηναϊκό-ThemaSports
15/04 @ 19:00

Ολυμπιακός αποφασισμένος για πρωτάθλημα, κόλλησε στον τοίχο τον Παναθηναϊκό

Έβγαλε... άσους από το μανίκι ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πάρτι στου Ρέντη με 16-0 επιτυχημένα σερβίς, επικράτησαν 3-0 του Παναθηναϊκού και απέχουν μια νίκη από τον τίτλο!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ