Γιάννης Ιωάννου

Μετά και το χθεσινό τρίποντο που πήρε η ΑΕΛ μέσω... Δικαστικής για το ματς με τον Οθέλλο που δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω μη έγκαιρης προσέλευσης του γιατρού του αγώνα, η Λεμεσιανή ομάδα ανέβηκε στους 29 πόντους, απομακρύνθηκε 14 ολόκληρους βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και έβαλε τέλος στα σενάρια... υποβιβασμού που έκανε μέχρι και το ματς της 20ης αγωνιστικής απέναντι στον Εθνικό, μία μεγάλη μερίδα απαισιόδοξων οπαδών της.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Πλέον είναι πάρα πολύ αργά για να κυνηγήσει το «τρένο» της εξάδας, το οποίο είχε χαθεί προ πολλού με τον Κόσκελα στον πάγκο που αντιμετώπιζε τα παιχνίδια λες και βρισκόταν σε... περίοδο προετοιμασίας, κάνοντας συνεχώς αγωνιστικά «πειράματα», αρκετά από τα οποία εκτός λογικής. Όμως η ΑΕΛ οφείλει για το γόητρο και την ιστορία της να κυνηγά τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και αυτό θα κάνει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο μοναδικός στόχος που απέμεινε πλέον για την ΑΕΛ είναι το κύπελλο, με όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα σήμερα στον Αθλητικό Δικαστή της ΚΟΠ και στην απόφαση που θα βγάλει για το αναβληθέν λόγω επεισοδίων Λεμεσιανό ντέρμπι της 24ης Ιανουαρίου με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Αν και η αγωνία θα παραταθεί, αν δεν είναι ικανοποιημένες από την απόφαση και οι δύο ομάδες, αφού αναμένεται να ασκηθεί έφεση...

Από εκεί και πέρα, στην ΑΕΛ προετοιμάζονται για το Κυριακάτικο (11/02, 19:00) ντέρμπι με τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ στο «Αλφαμέγα» για την 24η αγωνιστική, με μοναδικό στόχο το τέταρτο σερί τρίποντο, που θα είναι το πρώτο φέτος κόντρα σε ομάδα που βρίσκεται στην εξάδα και θα είναι η καλύτερη ψυχολογική «ένεση» για την ΑΕΛ στην περίπτωση που ο Αθλητικός Δικαστής αποφασίσει τη διεξαγωγή του ντέρμπι κυπέλλου απέναντι στον Απόλλωνα με ή χωρίς θεατές και όχι μηδενισμό, όπως έπραξε στο περσινό ματς πρωταθλήματος ανάμεσα στις δύο ομάδες στο Τσίρειο, που πάλι δεν ξεκίνησε λόγω επεισοδίων και οι δύο ομάδες μηδενίστηκαν.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, πέρα από την εξαιρετική εμφάνιση του Μακρή στο ματς με την Καρμιώτισσα, στην ΑΕΛ κρατάνε και την επιστροφή στο σκοράρισμα του Κα, ο οποίος αγωνίστηκε ως αλλαγή και πέτυχε το δεύτερο του γκολ με την κίτρινη φανέλα. Το πρώτο ήταν στο εκτός έδρας ματς με την ΑΕΖ που έγινε στις 17 Δεκεμβρίου.

Ο βραχύσωμος Καμερουνέζος επιθετικός, είναι από τους παίκτες που ξεχωρίζουν όπως τη... μύγα μες το γάλα από το ρόστερ της φετινής ΑΕΛ για την ποιότητα του και είναι δεδομένο πως ο κόσμος της Λεμεσιανής ομάδας θα ήθελε να τον δει να φοράει και του χρόνου τη φανέλα της.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεταγραφικές «σειρήνες» για Μακρή!-ThemaSports
16/05 @ 15:44

Μεταγραφικές «σειρήνες» για Μακρή!

Μεταγραφικές «σειρήνες» από Ελλάδα, για τον Ανδρέα Μακρή.

«Δεν θα πάρουμε τη μισή ΑΕΚ επειδή είναι εδώ ο κ. Γιάννου – Short list με ξένους προπονητές»-ThemaSports
16/05 @ 16:33

«Δεν θα πάρουμε τη μισή ΑΕΚ επειδή είναι εδώ ο κ. Γιάννου – Short list με ξένους προπονητές»

Δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 παραχώρησε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης.

ΤΕΛΟΣ από την ΑΕΛ ο Γαρπόζης-ThemaSports
15/05 @ 17:04

ΤΕΛΟΣ από την ΑΕΛ ο Γαρπόζης

Παρελθόν και επίσημα από την ΑΕΛ αποτελεί ο Αλέξης Γαρπόζης.

Παρελθόν Τσουκά και Μπεραχίνο-ThemaSports
14/05 @ 13:13

Παρελθόν Τσουκά και Μπεραχίνο

Έφυγαν ακόμα δύο παίκτες από την ΑΕΛ

Μέχρι την Παρασκευή ξεκαθαρίζει του Γαρπόζη-ThemaSports
14/05 @ 12:20

Μέχρι την Παρασκευή ξεκαθαρίζει του Γαρπόζη

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ μίλησε για το μέλλον του Γαρπόζη στην ΑΕΛ

Λεβέντης: «Όποιος ενδιαφέρεται για να επενδύσει την ΑΕΛ θα πρέπει να το κάνει με τον σωστό τρόπο και διαδικασίες»-ThemaSports
14/05 @ 11:05

Λεβέντης: «Όποιος ενδιαφέρεται για να επενδύσει την ΑΕΛ θα πρέπει να το κάνει με τον σωστό τρόπο και διαδικασίες»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95,0 παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ