Με «διπλό» μετά από 8 χρόνια… «κλείδωσε» εξάδα!

Με «διπλό» μετά από 8 χρόνια… «κλείδωσε» εξάδα!

Η Ομόνοια επικράτησε με 1-2 του Απόλλωνα στο «Αλφαμέγα», χάρη σε γκολ του Σιπριάνο στο 90+6 του αγώνα.

Χαμογελά ο Ρέκνταλ ενόψει Ανόρθωσης: Τρείς επιστροφές και ένα ερωτηματικό!

Οι «πράσινοι» μπήκαν νωρίς μπροστά στο σκορ, αφού στο 6ο λεπτό ο Λέτσιακς έκανε το 0-1. Στο 27ο ο Φαμπιάνο επέπεσε σε πέναλτι στον Μάρκες, ωστόσο ο ίδιος ο Βραζιλιάνος διόρθωσε το λάθος του, αποκρούοντας το πέναλτι του Βαλμπουενά.

Ο Απόλλωνας έφθασε στην ισοφάριση με τον Σαγκάλ στο 86' και έψαχνε το 2ο γκολ, ωστόσο ο Σιπριάνο με buzzer-beater έδωσε τη νίκη στην Ομόνοια.

Το «τριφύλλι» με αυτό το τρίποντο «κλείδωσε» την παρουσία του στην εξάδα και έμεινε κοντά στις ομάδες που βρίσκονται στις πιο πάνω θέσεις.

Η Ομόνοια αγνοούσε τη νίκη στην Λεμεσό κόντρα στον Απόλλωνα για τον θεσμό του πρωταθλήματος, από το 2016. Συγκεκριμένα τελευταίο «διπλό» των πρασίνων ήταν στις 9 Μαρτίου το 2016.  Εκ τότε μετρούσε 11 ήττες και 1 ισοπαλία.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Εγκαινιάστηκε το μεγαλύτερο roller coaster του κόσμου: Τα VIDEOS κόβουν την ανάσα - Μπες αν αντέχεις

Εγκαινιάστηκε το μεγαλύτερο roller coaster του κόσμου: Τα VIDEOS κόβουν την ανάσα - Μπες αν αντέχεις

Κόβουν την ανάσα τα VIDEOS από το Falcons Flight, το τρενάκι που καταρρίπτει όλα τα ρεκόρ στον κόσμο των roller coasters.