Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για τα παράπονα: «Δεν υπάρχει ματς στο οποίο μας ικανοποιεί κάτι λιγότερο από τη νίκη. Αλλά, οφείλουμε να καταγράφουμε όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν το παιχνίδι. Πέραν από την απόδοση της Πάφου, το αποτέλεσμα επηρεάστηκε από εξωτερικούς παράγοντες. Ο αγώνας ήταν τηλεοπτικός και ο κόσμος είδε τι συνέβη και κυρίως τι δεν συνέβη. Έχουμε ζητήσει τη δημοσιοποίηση των διαλόγων και αναμένουμε να πράξει τα δέοντα η ΚΟΠ για να υπάρχει διαφάνεια και να ξέρει και το φίλαθλο κοινό τί ειπώθηκε. Είπαμε για τουλάχιστον δύο φάσεις και αναφέραμε αυτές που ήταν τουλάχιστον για VAR. Δεν λέμε ότι θα δίνονταν οι κόκκινες, αλλά θα ξέραμε ότι έγινε η σωστή διαδικασία για να ληφθεί η σωστή απόφαση. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτή η κουβέντα, κατά καιρούς και άλλες ομάδες το ζήτησαν. Δεν πήραμε ακόμη κάποια απάντηση, όμως αν υπάρξει απάντηση θα το μάθετε αμέσως».

Για το ισόπαλο αποτέλεσμα και το επόμενο ντέρμπι: «Η βαθμολογία δεν λέει ψέματα. Υποχωρήσαμε γιατί στα τελευταία μας παιχνίδι δεν καταφέραμε να πάρουμε τις νίκες. Είμαστε μακριά από τους στόχους μας και θα πρέπει να υπάρξει άμεσα ανάκαμψη για να επιστρέψουμε στις ψηλές θέσεις. Δεν στεκόμαστε στις δικαιολογίες και αυτό που χρειάζεται τώρα είναι δουλειά για να είμαστε βελτιωμένοι άμεσα. Είμαστε στο κομμάτι της σεζόν που θα κριθούν πολλά. Υπάρχουν πολλά δύσκολα παιχνίδια τον Φεβρουάριο. Το αμέσως επόμενο είναι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, παιχνίδι που θέλουμε να κερδίσουμε. Ο μήνας που διανύουμε θα είναι με διπλά παιχνίδια συνέχεια.».

Για τη ψυχολογία των παικτών: «Όταν τα αποτελέσματα δεν έρχονται με το μέρος σου, η ψυχολογία επηρεάζεται και ο μόνος τρόπος να αλλάξει είναι αυτό, είναι με τις νίκες. Είναι ευκαιρία να γυρίζει ο διακόπτης. Το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσει να σε πιστεύει το κοινό. Ξέρουμε ότι ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα και την πιστεύει, αλλά είμαστε σε ένα σημείο της σεζόν που δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να διορθωθούν λάθη».

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Οι Κάργας, Γκερέρο και Περέα που ήταν εκτός με την Πάφο δεν έκαναν πρόγραμμα σήμερα. Θα αξιολογήσουμε την κατάσταση τους τις επόμενες ημέρες. Ο Γουαρίς θα είναι διαθέσιμος και θα απουσιάσει με τον Οθέλλο λόγω καρτών. Ο Αρτυματάς είναι θέμα ετοιμότητας, θα χρειαστεί ακόμη λίγο καιρό.

Για τις εκδηλώσεις που έγιναν: «Η μετονομασία της κερκίδας ήταν απόδοση τιμής στον πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης. Ευχαριστούμε τον κόσμο που παρευρέθηκε σε όλες τις εκδηλώσεις, είχε αρκετό κόσμο και η εορταστική βραδιά της Παρασκευής. Το θετικό αυτό των ημερών είναι το μήνυμα και το κλίμα ενότητας που επικρατεί εντός της ομάδας».

Για τη διευθέτηση φιλικού: «Θα έχουμε φιλικό την Τετάρτη με την Μπεόγκραντ και θα ενημερώσουμε».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αινιγματικό ποστάρισμα με... άρωμα Ανόρθωσης για Τσίκο (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 09:47

Αινιγματικό ποστάρισμα με... άρωμα Ανόρθωσης για Τσίκο (ΒΙΝΤΕΟ)

Αινιγματικό μήνυμα στα social media από τον Τσίκο Μπάνζα...

Συνεχίζεται το... «τρέξιμο» για να βρεθούν λύσεις στα «φλέγοντα» θέματα-ThemaSports
18/05 @ 10:38

Συνεχίζεται το... «τρέξιμο» για να βρεθούν λύσεις στα «φλέγοντα» θέματα

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των ανθρώπων της Ανόρθωσης για να βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο, αλλά και για να περάσουν χωρίς συνέπειες τον σκόπελο των οικονομικών κριτηρίων που αποτελεί τεράστιο βραχνά για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Έστειλε ευχές σε Σαλαμιναίο ο Τσίκο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
17/05 @ 20:41

Έστειλε ευχές σε Σαλαμιναίο ο Τσίκο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από τον Τσίκο Μπάνζα, με την οποία εύχεται χρόνια πολλά στον Έντσον Σίλβα.

Φιλικό με Ανόρθωση και εισφορά 1000 ευρώ!   -ThemaSports
17/05 @ 18:12

Φιλικό με Ανόρθωση και εισφορά 1000 ευρώ!

Οι παλαμαίχοι παίκτες του ΘΟΪ Αυγόρου πρόσφεραν το ποσό των 1000 ευρώ για οικονομική ενίσχυση της Ανόρθωσης.

Εξοφλήθηκε το «ΠΑΠ»: «Ευχαριστούμε τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης»-ThemaSports
17/05 @ 14:52

Εξοφλήθηκε το «ΠΑΠ»: «Ευχαριστούμε τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης»

Ανακοίνωση από το ΔΣ του συλλόγου της Ανόρθωσης για την εξόφληση του ποσού της κτηματικής για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Υπάρχει ελπίδα; -ThemaSports
17/05 @ 13:23

Υπάρχει ελπίδα;

Η αισιοδοξία της περασμένης εβδομάδας, έχει δώσει την θέση της στην αβεβαιότητα για το μέλλον της Ανόρθωσης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ