Οι δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας, Κίετιλ Ρέκνταλ μετά το ματς με τον Απόλλωνα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Δύσκολη νίκη, ήμασταν άτυχοι που χάσαμε από την Πάφο, σήμερα ήμασταν τυχεροί που νικήσαμε στο τέλος. Το ποδόσφαιρο τα έχει αυτά, είναι παράξενο κάποιες φορές. Μπήκαμε καλά, σκοράραμε όμως δεν συνεχίσαμε έτσι. Δεν είχαμε καλές τοποθετήσεις και κράτημα μπάλας αλλά δεν είχαμε και πολλές επιλογές λόγω απουσιών. Για παράδειγμα ο Λέζιακς έπαιζε αριστερό εξτρέμ, ο Φράνσον που είναι μέσος έπαιζε δεξιά. Παλέψαμε και δεν παραδοθήκαμε σε κανένα σημείο. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε όμως το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και αναπληρώσαμε την ήττα από την Πάφο. Έρχεται σημαντικό παιχνίδι πάλι την Παρασκευή».
Για το αν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον Οζλέρ ως δεξί εξτρέμ: «Θα το κάνω όλο και πιο πολύ αυτό, θα κτίσουμε πάνω στους μικρους. Πρέπει να βρεις το σωστό σημείο να το κάνεις. Ο Οζλέρ έκανε ντεμπούτο στο κύπελλο, ο Ανδρέου έπαιξε σήμερα. Εγώ έκανα ντεμπούτο όταν ήμουν 16 στο Νορβηγικό πρωτάθλημα.»
Τι πρέπει να αλλάξει: «Να μπορέσουμε να βελτιωθούμε. Στα πρώτα δύο παιχνίδια με Δόξα και Ύψωνα ήταν πιο ισορροπημένο το ρόστερ. Ο Κουλιμπαλί επιστρέφει με Ανόρθωση, έρχεται ο Σεμέδο από το Κόπα Άφρικα, ο Σίμιτς είναι τραυματίας. Αν ερχόμασταν ισοπαλία με την ΑΕΚ θα ήμασταν πιο κοντά στην βαθμολογία. Θέλουμε καλύτερη απόδοση σε όλο το ματς, όχι μόνο σε μικρά διαστήματα. Ήμασταν τυχεροί αλλά είχαμε καρδιά».
Για την πίεση που δέχεται ο ίδιος: «Θέλω να κερδίζω κάθε παιχνίδι, βάζω την καλύτερη εντεκάδα. Θέλω να είναι 'επιθετικό', πρέπει να ανεβάσουμε το τέμπο. Βλέπουμε την Ανόρθωση, προετοιμαζόμαστε και πρέπει να παίρνουμε τις καλύτερες επιλογές στο παιχνίδι. Έχουν διάθεση οι ποδοσφαιριστές».
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/05 @ 13:05
Το κανάλι της Ομόνοιας ακολούθησε το ταξίδι της ομάδας Κοριτσιών Κ18 στην Αθήνα, για φιλικούς αγώνες κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.
30/05 @ 19:19
Ο λόγος για τον Σεργκέι Γιακίροβιτς που ακούστηκε για την Ομόνοια τον Ιανουάριο αλλά έκλεισε στην Τουρκική Καϊσερισπόρ.
30/05 @ 15:45
Η Ομόνοια παρουσιάζει με βίντεο τα γκολ που έβαλε στα τελευταία λεπτά
30/05 @ 12:45
Δεν θα συνεχίσει στην Ομόνοια ο Σαϊντού Αλιούμ.
30/05 @ 09:40
Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, γιορτάζει σήμερα (30/05) τα γενέθλια του και η ομάδα της Λευκωσίας του ευχήθηκε στα social media.
30/05 @ 09:28
Καλά νέα για τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, Φίλιπ Ελάντερ.
BEST OF THEMASPORTS