ΡΕΚΝΤΑΛ: «Ήμασταν άτυχοι με Πάφο, σήμερα ήμασταν τυχεροί» - Τι ΑΠΑΝΤΗΣΕ για Οζλέρ

ΡΕΚΝΤΑΛ: «Ήμασταν άτυχοι με Πάφο, σήμερα ήμασταν τυχεροί» - Τι ΑΠΑΝΤΗΣΕ για Οζλέρ

Οι δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας, Κίετιλ Ρέκνταλ μετά το ματς με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά:

«Δύσκολη νίκη, ήμασταν άτυχοι που χάσαμε από την Πάφο, σήμερα ήμασταν τυχεροί που νικήσαμε στο τέλος. Το ποδόσφαιρο τα έχει αυτά, είναι παράξενο κάποιες φορές. Μπήκαμε καλά, σκοράραμε όμως δεν συνεχίσαμε έτσι. Δεν είχαμε καλές τοποθετήσεις και κράτημα μπάλας αλλά δεν είχαμε και πολλές επιλογές λόγω απουσιών. Για παράδειγμα ο Λέζιακς έπαιζε αριστερό εξτρέμ, ο Φράνσον που είναι μέσος έπαιζε δεξιά. Παλέψαμε και δεν παραδοθήκαμε σε κανένα σημείο. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε όμως το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και αναπληρώσαμε την ήττα από την Πάφο. Έρχεται σημαντικό παιχνίδι πάλι την Παρασκευή».

Για το αν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον Οζλέρ ως δεξί εξτρέμ: «Θα το κάνω όλο και πιο πολύ αυτό, θα κτίσουμε πάνω στους μικρους. Πρέπει να βρεις το σωστό σημείο να το κάνεις. Ο Οζλέρ έκανε ντεμπούτο στο κύπελλο, ο Ανδρέου έπαιξε σήμερα. Εγώ έκανα ντεμπούτο όταν ήμουν 16 στο Νορβηγικό πρωτάθλημα.»

Τι πρέπει να αλλάξει: «Να μπορέσουμε να βελτιωθούμε. Στα πρώτα δύο παιχνίδια με Δόξα και Ύψωνα ήταν πιο ισορροπημένο το ρόστερ. Ο Κουλιμπαλί επιστρέφει με Ανόρθωση, έρχεται ο Σεμέδο από το Κόπα Άφρικα, ο Σίμιτς είναι τραυματίας. Αν ερχόμασταν ισοπαλία με την ΑΕΚ θα ήμασταν πιο κοντά στην βαθμολογία. Θέλουμε καλύτερη απόδοση σε όλο το ματς, όχι μόνο σε μικρά διαστήματα. Ήμασταν τυχεροί αλλά είχαμε καρδιά».

Για την πίεση που δέχεται ο ίδιος: «Θέλω να κερδίζω κάθε παιχνίδι, βάζω την καλύτερη εντεκάδα. Θέλω να είναι 'επιθετικό', πρέπει να ανεβάσουμε το τέμπο. Βλέπουμε την Ανόρθωση, προετοιμαζόμαστε και πρέπει να παίρνουμε τις καλύτερες επιλογές στο παιχνίδι. Έχουν διάθεση οι ποδοσφαιριστές».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Γλίτωσε τα χειρότερα στο 96’ η Γιουνάιτεντ αλλά το κούρεμα πήρε… νέα παράταση!

Γλίτωσε τα χειρότερα στο 96’ η Γιουνάιτεντ αλλά το κούρεμα πήρε… νέα παράταση!

Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ δεν ηττήθηκε (1-1) κόντρα στη Γουέστ Χαμ, όμως, το 5/5 δεν έγινε και το κούρεμα του φίλου της Μάντσεστερ πήγε περίπατο!