Σε ένα εντυπωσιακό ντέρμπι, πραγματική διαφήμιση του κυπριακού Χάντμπολ, Παρνασσός και Sabbianco Aνόρθωση έμειναν στην ισοπαλία 24-24 (ημίχρονο 10-10) κι έτσι τα βαθμολογικά δεδομένα παρέμειναν τα ίδια με το τέλος της πρώτης φάσης της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο αγώνας ήταν ανταγωνιστικός από την αρχή μέχρι το τέλος με καμία από τις δυο ομάδες να μην ξεφεύγει αρκετά στο σκορ. Η ομάδα της Αμμοχώστου είχε το προβάδισμα με διαφορά δυο τερμάτων (22-24) πριν από το φινάλε, όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν και να κρατήσουν το αήττητό τους στη φετινή σεζόν.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα, με οκτώ γκολ, ήταν ο Ελεύθεριος Σεϊρεκίδης της Sabbianco Aνόρθωση, ενώ από πλευράς Παρνασσού έξι τέρματα είχε ο Χάιντουκ Γκεόργκελ Γκάμπριελ.

Μετά την ισοπαλία, ο Παρνασσός με 26 βαθμούς μπαίνει ως πρώτος στη δεύτερη φάση, με την Sabbianco Aνόρθωση να τον ακολουθεί έναν βαθμό πιο πίσω (25β.).

Στο τρίτο σκαλοπάτι της βαθμολογίας είναι το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο που σήμερα (03/02) επικράτησε με 37-27 (ημίχρονο 22-11) της ΕΝΑΒ κι έφθασε τους 21 βαθμούς, με την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας να έχει τέσσερις. Ο Ηλίας Δεμερτζίδης με εννέα γκολ ήταν πρώτος σκόρερ των νικητών, ενώ περισσότερα στον αγώνα πέτυχε ο Γιώργος Γιωργαλλής που έστειλε 12 φορές τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο τρίτο παιχνίδι του Σαββάτου, ο Προοδευτικός κέρδισε με 27-23 (ημίχρονο 12-12) τον ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς και έτσι προπορεύεται στο β’ γκρουπ με 12 βαθμούς, με την σημερινή αντίπαλό του να βρίσκεται τρεις βαθμούς πιο πίσω (9β.). Eννέα γκολ πέτυχε ο Finnbogi Saemundsson για τους γηπεδούχους και οκτώ για τους φιλοξενούμενους ο Στέφανος Μελίσσας.

Θυμίζουμε ότι η αυλαία της αγωνιστικής είχε ανοίξει με νίκη του ΑΠΟΕΛ με 35-20 (ημίχρονο 20-8) επί του Μαυρομμάτη Αγ. Παύλου. Οι γαλαζοκίτρινοι συμπληρώνουν το πρώτο γκρουπ ως τέταρτοι με 15 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Αγ. Παύλου δεν πρόσθεσε βαθμό στο λογαριασμό της. Ο Αντρέας Φωτίου των νικητών ήταν πρώτος σκόρερ με οκτώ γκολ, όσα πέτυχε και ο Αργύρης Πέτρου των φιλοξενουμένων.

Πρόγραμμα – 14η αγωνιστική

ΑΠΟΕΛ – Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου 35-20

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο – ΕΝΑΒ 37-27

Παρνασσός – Sabbianco Ανόρθωση 24-24

Προοδευτικός – ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς 27-23

Βαθμολογία (Σε 14 Αγώνες)

  1. Παρνασσός                         26 βαθμοί
  2. Sabbianco Aνόρθωση             25
  3. Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιo 21
  4. ΑΠΟΕΛ                         15

  1. Προοδευτικός 12
  2. ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς 9
  3. ΕΝΑΒ                         4
  4. Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου 0.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

EHF European Cup: Ο Ολυμπιακός το πάλεψε, ηττήθηκε από τη Βάλουρ στον πρώτο τελικό, αλλά όλα είναι «ανοιχτά»!-ThemaSports
18/05 @ 22:38

EHF European Cup: Ο Ολυμπιακός το πάλεψε, ηττήθηκε από τη Βάλουρ στον πρώτο τελικό, αλλά όλα είναι «ανοιχτά»!

Ο Ολυμπιακός έκανε ό,τι μπορούσε στην Ισλανδία απέναντι στη Βάλουρ, όμως γνώρισε την ήττα στον πρώτο τελικό του EHF European Cup (30-26). Όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας (25/05).

Sabbianco Ανόρθωση και Παρνασσός θέλουν να πλησιάσουν τον τίτλο στον τέταρτο τελικό-ThemaSports
17/05 @ 12:24

Sabbianco Ανόρθωση και Παρνασσός θέλουν να πλησιάσουν τον τίτλο στον τέταρτο τελικό

Οι μάχες στην πιο συναρπαστική διοργάνωση των τελευταίων χρόνων, για κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ κατηγορίας στο Χάντμπολ, συνεχίζονται την Κυριακή, 19 Μαΐου, στις 18:00, με τη Sabbianco Aνόρθωση να υποδέχεται τον Παρνασσό στο Σωτήρειο Αθλητικό Κέντρο, στον τέταρτο τελικό της σειράς.

Μείωσε σε 3-2 στους τελικούς η Sabbianco Ανόρθωση-ThemaSports
29/04 @ 23:55

Μείωσε σε 3-2 στους τελικούς η Sabbianco Ανόρθωση

Ανοίγοντας τη διαφορά στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο η Sabbianco Ανόρθωση επικράτησε εντός έδρας με 35-27 του Παρνασσού και μείωσε σε 3-2 τη σειρά στους τελικούς του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών στο Χάντμπολ.

Έφυγε αλώβητος από τη Βουδαπέστη και θα παίξει την ιστορική πρόκριση στον ΤΕΛΙΚΟ του EHF European Cup στο «σπίτι» του ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
20/04 @ 17:30

Έφυγε αλώβητος από τη Βουδαπέστη και θα παίξει την ιστορική πρόκριση στον ΤΕΛΙΚΟ του EHF European Cup στο «σπίτι» του ο Ολυμπιακός!

Αλώβητος από την Ουγγαρία έφυγε ο Ολυμπιακός, ο οποίος έμεινε στην ισοπαλία (28-28) με τη Φερεντσβάρος στον 1ο ημιτελικό του EHF European Cup και πλέον τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς της Ηλιούπολης!

Sabbianco Ανόρθωση και Παρνασσός στον τελικό-ThemaSports
13/04 @ 22:30

Sabbianco Ανόρθωση και Παρνασσός στον τελικό

Για δεύτερη σερί χρονιά Sabbianco Ανόρθωση και Παρνασσός θα αναμετρηθούν στον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ κατηγορίας, κερδίζοντας στα ημιτελικά του 40ου Final-4 τον Προοδευτικό και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο αντίστοιχα.

Ο Παρνασσός κέρδισε το ντέρμπι με την Sabbianco Ανόρθωση-ThemaSports
23/03 @ 22:43

Ο Παρνασσός κέρδισε το ντέρμπι με την Sabbianco Ανόρθωση

Μια αγωνιστική πριν τα play offs ο Παρνασσός πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών, κερδίζοντας 29-27 τη Sabbianco Ανόρθωση, εκτός έδρας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ