Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας εκανε στο επίσημο κανάλι της ομάδας ο Αμίν Χαμάς, ο οποίος εξέφρασε μεταξύ άλλων, την ανυπομονησία του να αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο του «τριφυλλιού».
«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ στην Ομόνοια, μία μεγάλη ομάδα. Τις προηγούμενες μέρες προπονήθηκα με την ομάδα και με υποδέχθηκαν θερμά. Νιώθω ότι η Ομόνοια είναι ένας ευχάριστος σύλλογος με πολύ κόσμο και αυτό μου αρέσει.
Η Ομόνοια με προσέγγισε και θεωρώ πως όταν η Ομόνοια σε προσεγγίζει, τότε είσαι πολύ ανοικτός να μιλήσεις. Είχα δύσκολο χρόνο μετά τον τραυματισμό μου και ένιωσα πολλή αυτοπεποίθηση από τους ανθρώπους στη Λευκωσία και την Ομόνοια. Ήταν αρκετά εύκολο για εμένα να επιλέξω την Ομόνοια. Ένιωσα πολλή αγάπη και στήριξη μετά από αυτόν τον δύσκολο χρόνο που είχα. Ήταν μία αρκετά εύκολη απόφαση για εμένα.
Ξέρω πολλά από τα παιδιά επειδή αγωνιζόμασταν ως αντίπαλοι. Είμαι χαρούμενος και δεν μπορώ να περιμένω για να ξεκινήσω να παίζω.
Η Ομόνοια πάντα πρέπει να παίζει για το πρωτάθλημα. Ήμουν τυχερός, αφού κέρδισα το πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα και είναι ένα ωραίο συναίσθημα. Για εμένα προσωπικά, οι φιλοδοξίες μου μετά τον τραυματισμό μου είναι να επιστρέψω για να βρω ρυθμό, να παίξω παιχνίδια και να παλέψω για τα χρώματα της Ομόνοιας. Είμαι τέτοιου τύπου παίκτης. Δίνω το 100% στο γήπεδο και αφήνω τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο.
Έχουν περάσει 9-10 μήνες από τον τραυματισμό μου. Προπονούμαι εδώ και 1,5 μήνα σε φουλ ρυθμούς. Νιώθω καλά, η φυσική μου κατάσταση είναι καλή και απλώς χρειάζομαι φυσιολογικό ρυθμό αγώνα. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο σύντομα γίνεται. Όσο πιο σύντομα με χρειαστούν, εγώ θα βοηθήσω"
Ξέρω ότι η Ομόνοια έχει πολύ και υπέροχο κόσμο. Δεν μπορώ να περιμένω για να σας συναντήσω παιδιά. Έχω παίξει εναντίον σας και πάντα επικρατούσε μία υπέροχη ατμόσφαιρα. Δεν βλέπω την ώρα να σας συναντήσω, να παίξω για εσάς και να δώσω το καλύτερο για εσάς».
Ένα κρίσιμο ματς για τη συνέχεια της ευρωπαϊκής της πορείας θα δώσει απόψε (19:45) στην «Αρένα» η ΑΕΚ, αφού θα υποδεχθεί στην Αμπερντίν για την 3η αγωνιστική της League Phase του Conference League.
H ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει απόψε (22:00-ΡΙΚ) στο Stade de la Tuilière την Ελβετική Λωζάνη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Conference League με στόχο την πρώτη της φετινή νίκη στη League Phase.
Η αποστολή της Ομόνοιας έφτασε στην Ελβετία, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Λωζάνη για την 3η αγωνιστική της League Phase του Conference League.