Η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, είναι ακόμα μια απόδειξη της μη ορθής λειτουργίας ολόκληρου του αθλητικού δικαστικού συστήματος της ομοσπονδίας που χωρίς να λαμβάνει υπόψη τις πραγματικές αποδείξεις, προχωρά σε αποφάσεις στηριζόμενη σε αλλοπρόσαλλες μαρτυρίες. 

Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα της μη αντικειμενικής αντιμετώπισης που λαμβάνει η ομάδα μας, ειδικά από τις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή. Με πιο πρόσφατα παραδείγματα τις μεγαλύτερες τιμωρίες σε έκταση που έχουν υποβληθεί σε παράγοντες και ποδοσφαιριστές μας, ενώ η εξοντωτική τιμωρία του προπονητή της ομάδας μας, αποτελεί πρωτόγνωρη απόφαση όχι μόνο στα ιστορικά του κυπριακού ποδοσφαίρου αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Ταυτόχρονα βλέπουμε τις ποινές-χάδι που επιβάλλει ο Αθλητικός Δικαστής, σε άλλες ομάδες σε παρόμοια ή ακόμα χειρότερα συμβάντα.

Ο ΑΠΟΕΛ δε θα παραμείνει αδρανής, σε αυτό το θέατρο του παραλόγου που εξελίσσεται. Θα προχωρήσουμε άμεσα σε έφεση κατά της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή και θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα ένδικα μέσα για να αποδείξουμε την μη ορθότητα της απόφασης του. Γιατί αυτή η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή δεν είναι μόνο άδικη αλλά και επικίνδυνη προς το ίδιο το άθλημα. 

Με αυτή την απόφαση ουσιαστικά δίνει το δικαίωμα διακοπής αγώνων, χωρίς να εφαρμόζονται οι σωστές διαδικασίες και στερεί από τον ΑΠΟΕΛ, την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα τίτλο. Ο διαιτητής στο φύλλο αγώνος, δεν ανέφερε ποτέ από που προήλθε η κροτίδα. Επίσης ο διαιτητής δεν ζήτησε ποτέ από την Αστυνομία, την εγγύηση παροχής ασφάλειας για να συνεχίσει τον αγώνα. Ο διαιτητής είναι προφανές ότι δεν είχε ούτε τον χαρακτήρα ούτε την θέληση να το πράξει και ο Αθλητικός Δικαστής αντί να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα  ότι οι αγώνες πρέπει να διεξάγονται και να τελειώνουν εντός του αγωνιστικού χώρου, κάνει ακριβώς το αντίθετο. 

Ταυτόχρονα με την Έφεση, ο ΑΠΟΕΛ θα προχωρήσει και σε καταγγελία σε σχέση με τις ενέργειες της Αστυνομίας και των υπεύθυνων ασφαλείας του Σταδίου. Με 400 άτομα στην κερκίδα μας, δεν κατάφεραν να προχωρήσουν στους υποτυπώδεις ελέγχους, με αποτέλεσμα να ζήσουμε το φιάσκο της σύλληψης ατόμου, που αντί στο γήπεδο εκείνη την ώρα έπαιρνε τον σκύλο του περίπατο ενώ άλλο άτομο μπήκε στην κερκίδα των φιλοξενούμενων χωρίς υπόδειξη εισιτηρίου και χωρίς κάρτα φιλάθλου. Και επί τούτου, θα ζητηθούν αποζημιώσεις από όλους όσους φέρουν την ευθύνη, για τις ζημιές που έχει ήδη υποστεί η ομάδα μας.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το παλεύει για Ντόβενταν και Πούσκας ο ΑΠΟΕΛ!-ThemaSports
25/06 @ 15:39

Το παλεύει για Ντόβενταν και Πούσκας ο ΑΠΟΕΛ!

Εκτός από τον Σέρβο επιθετικό, Στέφαν Ντράζιτς που βρίσκεται στην Κύπρο για τις τελικές επαφές με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, στη μεταγραφική λίστα βρίσκονται ακόμα δύο ονόματα με τους οποίους οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι σε επαφές.

Στην Κύπρο για τις τελικές επαφές ο Ντράζιτς-ThemaSports
25/06 @ 14:39

Στην Κύπρο για τις τελικές επαφές ο Ντράζιτς

Στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ο 31χρονος Σέρβος επιθετικός, Στέφαν Ντράζιτς.

Τρεις συν μία κινήσεις-ThemaSports
25/06 @ 10:15

Τρεις συν μία κινήσεις

Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει την προετοιμασία του και στο βάθος προσπαθεί να κλείσει το ρόστερ

Πλησιάζει το ρεκόρ του...-ThemaSports
24/06 @ 22:01

Πλησιάζει το ρεκόρ του...

Ο ΑΠΟΕΛ έφθασε τα 7600 εισιτήρια διαρκείας, με τον στόχο των 8260 να είναι πιο κοντά από ποτέ.

Το πρώτο ΑΠΟΕΛίστικο μήνυμα του Κιντίγια (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
24/06 @ 12:17

Το πρώτο ΑΠΟΕΛίστικο μήνυμα του Κιντίγια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΑΠΟΕΛ δημοσίευσε βίντεο από τα εργομετρικά παρουσιάζοντας το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Τσάβι Κιντίγια και έστειλε το πρώτο μήνυμα στον κόσμο της ομάδας

ΑΠΟΕΛ: «Προπόνηση με αυτοπεποίθηση»-ThemaSports
23/06 @ 13:56

ΑΠΟΕΛ: «Προπόνηση με αυτοπεποίθηση»

To ΑΠΟΕΛ ανάρτησε φωτογραφία με πρωταγωνιστή τον Σέρχιο Τεχέρα γράφοντας «προπόνηση με αυτοπεποίθηση».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ