Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου, ο οποίος αναφέρθηκε στην απόλυση Γιέσπερ Γιάνσον, τις άμεσες αλλαγές που θα έχει η ομάδα, ενώ ενημέρωσε ότι σύντομα πρόεδρος Παπασταύρου θα μιλήσει στον κόσμο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για Γιάνσον: «Κρίθηκε από τη Διοίκηση ότι αυτή η απόφαση ήταν η καλύτερη για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Δεν θέλουμε να μπούμε δημόσια σε λεπτομέρειες, εκτός και εάν σε κάποια στιγμή κριθεί απαραίτητο. Γενικώς αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε στον κόσμο μας είναι πως η Διοίκηση δεν συμφωνούσε με κάποιες αποφάσεις και ενέργειες».

Για Ρέκνταλ: «Έγινε χθες συνάντηση με τον προπονητή, κατά την οποία συζητήθηκαν οι εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα μετά την απόφαση για τον κ. Γιάνσον. Ο ίδιος ο κ. Ρέιχνταλ εξέφρασε την πεποίθηση ότι μπορεί να βοηθήσει για να επανέλθει η ομάδα στην πορεία που πρέπει να βρίσκεται. Θα είναι στον πάγκο στον αγώνα με τον Απόλλωνα».

Για το πως προχωρούν: «Η απόφαση της Διοίκησης είναι η ομάδα να συνεχίσει με το ίδιο μοντέλο, αυτό του Αθλητικού Διευθυντή. Έχει ξεκινήσει η διαδικασία από τη Διοίκηση για να εντοπισθούν οι υποψήφιοι, να αξιολογηθούν και να γίνει η τελική επιλογή. Είναι μια διαδικασία που χρειάζεται χρόνο, έρευνα και μελέτη. Ο στόχος είναι να ολοκληρωθεί όσο πιο σύντομα και να γίνει μια επιλογή που θα μπορέσει να συμβάλει στο να προχωρήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ με την υλοποίηση των αγωνιστικών και άλλων στόχων της».

Αν θα γίνουν άμεσα αλλαγές:«Θα υπάρξουν άμεσα αλλαγές σε εσωτερικά ζητήματα, δηλαδή σε διαδικασίες και τρόπο λειτουργίας, τόσο στο ΗΛΙΑΣ ΠΟΥΛΛΟΣ όσο και στα ΓΡΑΦΕΙΑ της ομάδας, με στόχο να γίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ πιο αποδοτική όσο αφορά την εσωτερική λειτουργία της. Πέρα από αυτό, άμεση προτεραιότητα είναι η πρόσληψη του νέου Αθλητικού Διευθυντή. Ακολούθως, στην παρουσία του νέου Αθλητικού Διευθυντή, θα λαμβάνονται οι αποφάσεις που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα».

Για Ζαχαρίου: «Ο ποδοσφαιριστής δεν κατέστη εφικτό να βρει άλλη ομάδα που να τον ικανοποιούσε για να συνεχίσει την καριέρα του, συνεπώς είναι στο ρόστερ μας».

Για Λοΐζου: «Καταρχήν να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στον Λοΐζο σε αυτή τη νέα σελίδα της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι στο πλευρό του και θα παρακολουθεί την πορεία του. Είναι γνωστό πως ήταν επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το δικό μας. Από τις προτάσεις που είχαμε λάβει, αυτή ήταν που κρίθηκε και από τις δύο πλευρές ότι ήταν η καλύτερη ευκαιρία για το επόμενο βήμα του Λοΐζου. Ευχόμαστε να πετύχει».

Για Χαμάς: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που κρίθηκε από την ομάδα προγραμματισμού ότι ήταν ο κατάλληλος για να ενταχθεί στο ρόστερ μας, καθώς είναι σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία και πιστεύεται ότι διαθέτει την ποιότητα που χρειάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ. Απ’ εκεί και πέρα η εξέλιξη της πορείας του προγραμματισμού επέτρεπε την προσθήκη του Χαμάς στο ρόστερ μας από τον Ιανουάριο και αυτό έγινε την τελευταία ημέρα της μετεγγραφικής».

Για το ότι δεν αποκτήθηκε εξτρέμ: «Έγινε προσπάθεια προς το τέλος της μετεγγραφικής Ιανουαρίου, ωστόσο δεν κατέστη εφικτό να προχωρήσει κάποια από τις περιπτώσεις που επέλεξε η ομάδα προγραμματισμού. Αυτό είναι ένα από τα θέματα που σας είχαμε αναφέρει προηγουμένως, με τα οποία δεν συμφωνούσε η Διοίκηση. Με τα δεδομένα όπως έχουν δημιουργηθεί, θα πρέπει να πορευθούμε με τους υφιστάμενους ακραίους επιθετικούς και όπου υπάρχει ανάγκη θα πρέπει να εντοπίζεται η λύση εκ των έσω».

Για την πορεία της Ομόνοιας: «Υπάρχει απογοήτευση στις τάξεις της Διοίκησης, όπως και στον κόσμο μας, για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα. Λυπούμαστε για την αναστάτωση που προκλήθηκε στον κόσμο μας από την πορεία της ομάδας. Αλλιώς περιμέναμε τα πράγματα και αλλιώς εξελίχθηκαν. Δεν έπρεπε να βρεθούμε σε αυτήν τη θέση. Έγιναν λάθη που δεν έπρεπε να γίνουν. Δυστυχώς δεν γίνεται να γυρίσεις τον χρόνο πίσω. Όμως, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι – με τις εμπειρίες που αποκόμισες - να διορθώσεις ό,τι χρειάζεται, ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να επιστρέψει στον δρόμο που πρέπει να βρίσκεται και να είναι σε θέση να υλοποιήσει τους άμεσους και μακροπρόθεσμους στόχους της. Εκεί επικεντρώνεται τώρα η Διοίκηση, με αποφασιστικότητα και μεγάλη επιθυμία για να το πετύχει. Επιπλέον – και αυτό είναι το μήνυμα που πήγε προς την ομάδα - θα πρέπει άπαντες να καταβάλουν το άπαν των δυνάμεών τους για να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να πάρει το καλύτερο δυνατό σε αυτή τη σεζόν».

Για Κασάμα: «Η Τεχνική Ηγεσία αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής στον προηγούμενο αγώνα για λόγους που η ίδια έκρινε ότι έπρεπε να πράξει. Είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Απόλλωνα».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξεκίνησαν από τώρα τα... «πράσινα καραβάνια» για ΓΣΠ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
18/05 @ 12:39

Ξεκίνησαν από τώρα τα... «πράσινα καραβάνια» για ΓΣΠ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Αρκετοί οπαδοί της Ομόνοιας που βρίσκονται εκτός Λευκωσίας, έχουν ήδη ξεκινήσει το ταξίδι τους στην πρωτεύουσα, ενόψει του αποψινού (20:00) τελικού κυπέλλου με αντίπαλο την Πάφος FC!

Πρωινό κτύπημα... τελικού ο Στεπίνσκι-ThemaSports
18/05 @ 11:48

Πρωινό κτύπημα... τελικού ο Στεπίνσκι

Σε ρυθμούς τελικού ο Στεπίνσκι, με τον Πολωνό φορ της Ομόνοιας να ανεβάζει την πιο κάτω φωτογραφία σήμερα το πρωί στα social media:

Καταπράσινο «κτύπημα» από Τζον Χριστοδούλου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
17/05 @ 23:00

Καταπράσινο «κτύπημα» από Τζον Χριστοδούλου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από τον Τζον Χριστοδούλου, ενόψει του τελικού Κυπέλλου.

Αναστασίου: Τι θα κάνει;-ThemaSports
17/05 @ 22:29

Αναστασίου: Τι θα κάνει;

Δύσκολη απόφαση για τον Γιάννη Αναστασίου ενόψει τελικού.

ΘΕΤΙΚΑ ΝΕΑ!-ThemaSports
17/05 @ 20:10

ΘΕΤΙΚΑ ΝΕΑ!

Θετική εξέλιξη στην Ομόνοια, ενόψει τελικού.

Ομόνοια: Η αποστολή για τον τελικό!-ThemaSports
17/05 @ 20:01

Ομόνοια: Η αποστολή για τον τελικό!

Η αποστολή της Ομόνοιας, για τον τελικό Κυπέλλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ