Τη στιγμή που ο Λιούις Χάμιλτον φαίνεται να έχει συμφωνήσει ήδη με τη Ferrari, στη Mercedes φέρεται να έχουν βρει ήδη τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Λιούις Χάμιλτον.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σε ρυθμούς «Ferrari-Λιούις Χάμιλτον» κινούνται όλοι στον κόσμο της Formula 1 μετά την είδηση πως η ιταλική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον Βρετανό οδηγό για το 2025.
Έτσι, στη Mercedes δεν κάθονται με δεμένα τα χέρια και κινούνται ήδη για την επόμενη ημέρα, με ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Τότο Βολφ είχε επαφές με άτομα από τον στενό κύκλο του Φερνάντο Αλόνσο, ώστε ο Ισπανός οδηγός να αντικαταστήσει τον Χάμιλτον!
Από την πλευρά του ο Αλόνσο φαίνεται να μην βιάζεται να πάρει κάποια απόφαση, καθώς περιμένει πρώτα να δει την πρόοδο της Aston Martin τη σεζόν που έρχεται και μετά θα σκεφτεί αν θέλει να αποχωρήσει για τη Μercedes ή να ανανεώσει με την βρετανική ομάδα.
Sdna.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΠΟΕΛ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
29/06 @ 18:38
Εντυπωσιακή νίκη για τον Λάντο Νόρις στο Grand Prix Αυστρίας, ύστερα από σκληρή μάχη με τον Πιάστρι και παραλίγο σύγκρουση μεταξύ τους, την στιγμή που ο Φερστάπεν εγκατέλειψε!
29/06 @ 16:07
Η οικογένεια του Γερμανού πιλότου φαίνεται πως έχει συμβιβαστεί με την κατάσταση…
28/06 @ 18:36
Όντας μισό δευτερόλεπτο ταχύτερος του Λεκλέρ, ο Λάντο Νόρις με εκπληκτική εμφάνιση κατέκτησε την pole position στις κατατακτήριες δοκιμές της Αυστρίας. Έλαμψαν οι Μπαρτολέτο και Λόσον!
25/06 @ 13:09
Λεφτά πέρα από κάθε φαντασία προσφέρει μια χώρα προκειμένου να λάβει θέση στο καλεντάρι της Formula 1 από το 2028.
15/06 @ 23:42
Ο Τζορτζ Ράσελ εκμεταλλεύτηκε την pole στον Καναδά και πήρε την 1η του φετινή νίκη στη Formula 1. Καταστροφή για τη McLaren, με τους δύο πιλότους να συγκρούονται και τον Νόρις να εγκαταλείπει!
10/06 @ 10:50
Δείτε το καλεντάρι της Formula 1 για το 2026.
BEST OF THEMASPORTS