Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Πάρης Φωκαΐδης, ο οποίος μίλησε για την αλλαγή στα διοικητικά της ομάδας με την εκλογή νέου Δ.Σ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

Για το πως προέκυψε αυτή η αλλαγή: «Να πούμε ότι υπήρχαν κάποιες εξελίξεις, καποια μέλη έθεσαν παραίτηση και έτσι το σωματείο οδηγήθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση και αυτό οδήγησε σε έκτακτο συμβούλιο χθες. Υπήρχε μόνο ένας συνδυασμός και αυτός εκλέγηκε. Ο Μιχάλης Λουκά είναι από τα σπλάχνα από το ιδρυτικό μέλος του συμβουλίου των φιλάθλων, έχει θητεύσει σε πολλές θέσεις στο συμβούλιο σαν ταμίας, αντιπρόεδρος κ.α. Τη δεδομένη στιγμή θα συνεχίσουμε το έργο της προηγούμενης διοίκησης όπου και την ευχαριστούμε για την οικονομική συνέπεια, για να πανηγυρίσουμε τον Μάιο όλοι την άνοδο».

Για τις τοποθετήσεις και το θέμα με τα ποσά: «Οφείλουμε να είμαστε δίκαιοι. Πριν αποχωρήσει ο κ. Χαρτσιώτης τακτοποίησε όλες τι υποχρεώσεις και κράτησε το σωματείο σε καλή κατάσταση. Τώρα είναι καθήκον μας να το συνεχίσουμε και να οδηγήσουμε το καράβι στην πρώτη κατηγορία».

Για την εξεύρεση οικονομικών πόρων: «Και τα 9 μέλη εκτός ένα, έχουμε αρκετή εμπειρία από προηγούμενες θητείες και πριν υποβάλουμε τον συνδυασμό, είχαμε συναντήσεις και διαβουλεύσεις ότι όλα θα πάνε καλά και ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά χωρίς κάποια οφειλή. Προσωπικά το 2014 είχαμε εμπάργκο και αγωνιζόμασταν με παίκτες κάτω των 21 ετών. Έτσι ειχαμε εμπλακεί με τον Μιχάλη Λουκά. Η οικονομική υγεία είναι πάνω απ’ όλα. Δεν θέλουμε να μιλήσουμε τις συνέβη τις προηγούμενες εβδομάδες. Κρατάμε τη χθεσινή εικόνα και συνεχίζουμε προς την πρώτη κατηγορία».

Για τον βασικό στόχο: «Έχουμε πολύ καλό ρόστερ το οποίο δημιουργήθηκε το καλοκαίρι. Έχουμε αποδείξει ότι ποιοτικά έχουμε το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας, διοικητική ηρεμία και στήριξη του κόσμου. Οι πόρτες παραμένουν ανοιχτές για τον κ. Χαρτσιώτη και είναι ευπρόσδεκτός. Είναι Ολυμπιακός και είμαστε μία οικογένεια».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Δεν είναι άμοιρος ευθυνών ο Πάμπος - Είχαμε ένα ψηλό budget»-ThemaSports
12/04 @ 12:41

«Δεν είναι άμοιρος ευθυνών ο Πάμπος - Είχαμε ένα ψηλό budget»

O εκπρόσωπος τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας Πάρης Φωκαΐδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνιδι» με την Στέλλα Σωκράτους.

Λαχείο ενίσχυσης Ολυμπιακού Λευκωσίας με δώρο τετράτροχη μοτοσικλέτα-ThemaSports
31/03 @ 23:02

Λαχείο ενίσχυσης Ολυμπιακού Λευκωσίας με δώρο τετράτροχη μοτοσικλέτα

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ενημερώνει για τον λαχνό ενίσχυσης που ετοίμασε η για οικονομική ενίσχυση της ομάδας.

ΔΣ Ολυμπιακού: Παρέθεσε δείπνο στους χορηγούς!-ThemaSports
21/03 @ 21:06

ΔΣ Ολυμπιακού: Παρέθεσε δείπνο στους χορηγούς!

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας παρέθεσε δείπνο στους χορηγούς της ομάδας και σε δημοσιογράφους.

«Υπέστη σοβαρή ζημιά λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου... πρέπει να προβληματίσει»-ThemaSports
11/02 @ 14:47

«Υπέστη σοβαρή ζημιά λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου... πρέπει να προβληματίσει»

Στο ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Πάρης Φωκαΐδης σχετικά με τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Θωμά Ιωάννου.

Διπλό μεταγραφικό «κτύπημα» από τον Ολυμπιακό!-ThemaSports
01/02 @ 09:26

Διπλό μεταγραφικό «κτύπημα» από τον Ολυμπιακό!

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο Ολυμπιακός Λευκωσίας!

Νέο διοικητικό συμβούλιο στον Ολυμπιακό Λευκωσίας - Πρόεδρος ο Μιχάλης Λουκά-ThemaSports
01/02 @ 08:17

Νέο διοικητικό συμβούλιο στον Ολυμπιακό Λευκωσίας - Πρόεδρος ο Μιχάλης Λουκά

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, ενημερώνει ότι στη χθεσινή εκλογική συνέλευση του σωματείου αναδείχθηκε νέο 9μελές διοικητικό συμβούλιο χωρίς εκλογική διαδικασία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ