ΑΠΟΕΛ: Εκεί στοχεύουν για ενίσχυση!

ΑΠΟΕΛ: Εκεί στοχεύουν για ενίσχυση!

Ο ΑΠΟΕΛ έχει λιγότερο από 48ώρες για να προχωρήσει σε μεταγραφική ενίσχυση, αφού κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να προχωρήσουν στην απόκτηση αριστερού μπακ, αλλά και ακόμη ενός ποδοσφαιριστή, πιθανότατα για την επίθεση. Την ίδια ώρα περιμένουν και τις περιπτώσεις των Σαρφό και Ζέφτε να ξεκαθαρίσουν.

Υπάρχουν κάποιοι υποψήφιοι στόχοι, με τον Σα Πίντο και τους συνεργάτες του να εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Μια αγορά που εστιάζει αρκετά ο ΑΠΟΕΛ είναι αυτή της Λατινικής Αμερικής. 

Οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικές με τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ, να ευελπιστούν πως η ομάδα θα προλάβει να ολοκληρώσει τις προσθήκες που θέλει, ενόψει και τις συνέχειας του πρωταθλήματος.  

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Εκτός φιλικού ο Τάνκοβιτς – Τα δεδομένα με τον τραυματισμό του

ΟΜΟΝΟΙΑ: Εκτός φιλικού ο Τάνκοβιτς – Τα δεδομένα με τον τραυματισμό του

Προληπτικά εκτός από το φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σέβα τέθηκε ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς.