Ξανά στο βάθρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κάιρο η Κορακάκη: Αργυρό στα 25μ

Ξανά στο βάθρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κάιρο η Κορακάκη: Αργυρό στα 25μ

Η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το δεύτερο μετάλλιό της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου, με τη δεύτερη θέση στα 25μ. πιστολιού.

Συνεχίζει τις μεγάλες επιτυχίες η Άννα Κορακάκη. Το χρυσό κορίτσι της ελληνικής σκοποβολής, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 25μ. πιστολιού, στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κάιρο.

Πρόκειται για τη δεύτερη επιτυχία της Ελληνίδας πρωταθλήτριας φέτος στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου, αφού κατέκτησε και το χρυσό στα 10μ. αεροβόλου πιστολιού, ενώ συνολικά μετράει 21 μετάλλια σε Παγκόσμια Κύπελλα.

 



Στον πρώτο γύρο των προκριματικών των 25μ. πιστολιού η Κορακάκη πέρασε ως 8η με 289 πόντους, ενώ στον δεύτερο γύρο ανέβηκε στην 5η θέση με 584μ

Στον τελικό, όμως, ήταν εντυπωσιακή και κατέκτησε τη δεύτερη θέση με 37 εύστοχες, πίσω μόνο από την Γερμανίδα Φένεκαπ που είχε 39.

 

sport-fmg.r

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΕΛ: Ανακοίνωση για το «κεκλεισμένων των θυρών» ντέρμπι με την ΑΕΚ - Ποιοι έχουν δικαίωμα εισόδου στις κερκίδες

ΑΕΛ: Ανακοίνωση για το «κεκλεισμένων των θυρών» ντέρμπι με την ΑΕΚ - Ποιοι έχουν δικαίωμα εισόδου στις κερκίδες

Ανακοίνωση από την ΑΕΛ για το ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας (22/12) με αντίπαλο την ΑΕΚ για τη 15η αγωνιστική, το οποίο θα διεξαχθεί στο στάδιο «Αλφαμέγα» κεκλεισμένων των θυρών.