Ο Κάρμο, ο Όρτα και ο Τσικίνιο συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ ο Καρβαλιάλ δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Ρόντινεϊ και Αλεξανδρόπουλο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές του κινήσεις για τον Ιανουάριο -όπως ξεκαθάρισαν από την πειραϊκή ΠΑΕ- με την έλευση των Ναβάρο, Μαρτίνς, Όρτα, Τσικίνιο, Κάρμο και Άμπι και στρέφει πια την προσοχή του στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Πλέον, η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών και στην καθοδήγηση του Κάρλος Καρβαλιάλ από τον πάγκο, προκειμένου οι ερυθρόλευκοι να πετύχουν στο τέλος τους στόχους του.

Αυτό που προέχει τούτη την ώρα για τον Ολυμπιακό είναι η νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (28/1, 19:30). Η πειραϊκή ομάδα θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες μετά τα δύο διπλά εις βάρος του Άρη και της Κηφισιάς, τόσο για βαθμολογικούς λόγους όσο και για την καλή ψυχολογία των παικτών, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός κοντράρονται σήμερα στην Τούμπα, ο Ολυμπιακός εφόσον κερδίσει της ομάδα των Ιωαννίνων θα έχει την ευκαιρία να μειώσει την απόσταση στην βαθμολογία από έναν από τους δύο παραπάνω ανταγωνιστές του ή και από τους δύο, αν το ματς λήξει ισόπαλο.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που ενδιαφέρει τους ερυθρόλευκους είναι να συνεχίσουν με νίκες στο πρωτάθλημα, αφού μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες έχουν να αντιμετωπίσουν και τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας.

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Σχετικά με το παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Καρβαλιάλ δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Ρόντινεϊ και Αλεξανδρόπουλο, όπως και τον τραυματία Ελ Αραμπί, αλλά αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους ο Κάρμο, ο Όρτα και ο Τσικίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα αποφασίσει το μεσημέρι, αν θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα κάποιος από τους παραπάνω συμπατριώτες του ή θα παίξουν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Κίνι δεξιά στην άμυνα, τον Ορτέγκα αριστερά, τον Ρέτσο και τον Ντόη στα στόπερ, τον Έσε και τον Όρτα στα χαφ, μπροστά τους τον Φορτούνη, στις πτέρυγες τον Μασούρα και τον Μαρτίνς και στην κορυφή της επίθεσης τον Ναβάρο. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Καμαρά, Ποντένσε και Καρβάλιο.

Sport24.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιωάννης Πίττας: Η σύνδεση με την ΑΕΚ, η πραγματικότητα και οι απαιτήσεις της ΑΙΚ-ThemaSports
07/05 @ 18:02

Ιωάννης Πίττας: Η σύνδεση με την ΑΕΚ, η πραγματικότητα και οι απαιτήσεις της ΑΙΚ

Τα σουηδικά ΜΜΕ συνέδεσαν τον Ιωάννη Πίττα με την ΑΕΚ και η ελλαδική ιστοσελίδα sport24.gr, παρουσίασε τα δεδομένα για τον Κύπριο διεθνή επιθετικό της ΑΙΚ Στοκχόλμης, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στην Allsvenskan.

Ανακοίνωσε συλλαλητήριο η Θύρα 13: «Αλαφούζο πούλα»-ThemaSports
07/05 @ 17:13

Ανακοίνωσε συλλαλητήριο η Θύρα 13: «Αλαφούζο πούλα»

Με ανακοίνωση της η Θύρα 13 κάνει γνωστό ότι ετοιμάζει συγκέντρωση-συλλαλητήριο με μοναδικό αίτημα την πώληση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Άναψε... φωτιές ο Τουμέρ Μετίν: «O Iκάρντι θα παίζει στην Ελλάδα τη νέα σεζόν»!-ThemaSports
07/05 @ 15:50

Άναψε... φωτιές ο Τουμέρ Μετίν: «O Iκάρντι θα παίζει στην Ελλάδα τη νέα σεζόν»!

Σε μια ομολογουμένως, ακραία, δήλωσε προχώρησε ο Τουμέρ Μετίν, καθώς μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Τουρκίας, υποστήριξε ότι έχει την πληροφορία ότι ο Ικάρντι θα παίζει του χρόνου στην Ελλάδα.

Ναβάρο: «Να πάμε τελικό και να πάρουμε το Conference-Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο και το πρωτάθλημα»-ThemaSports
07/05 @ 15:25

Ναβάρο: «Να πάμε τελικό και να πάρουμε το Conference-Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο και το πρωτάθλημα»

Τι δήλωσε ο Φραν Ναβάρο στη Marca για τις μεγάλες προκλήσεις που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός.

Κεφάλαιο Τζορτζ Μπάλντοκ: Οι ελληνικές «ρίζες», η... εκτόξευση στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και ο Παναθηναϊκός! -ThemaSports
06/05 @ 21:11

Κεφάλαιο Τζορτζ Μπάλντοκ: Οι ελληνικές «ρίζες», η... εκτόξευση στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και ο Παναθηναϊκός!

Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού» φαίνεται να είναι ο Τζορτζ Μπάλντοκ, ένας ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε από χαμηλά, έφτασε στα «σαλόνια» της Premier League και αγωνίζεται εδώ και μία διετία με την Εθνική Ελλάδας.

Ολυμπιακός: Επιστροφή στου Ρέντη για το ΚΑΥΤΟ 11ήμερο που θα κρίνει τη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη!-ThemaSports
06/05 @ 11:18

Ολυμπιακός: Επιστροφή στου Ρέντη για το ΚΑΥΤΟ 11ήμερο που θα κρίνει τη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Ξανά από σήμερα στις προπονήσεις οι παίκτες του Ολυμπιακού, που μέσα σε 11 μέρες έχουν την ευκαιρία να γράψουν ιστορία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ