Ο Τσάβι ανακοίνωσε ότι με το τέλος της φετινής σεζόν θα ολοκληρωθεί η παρουσία του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και ο σύλλογος άρχισε το... κάστινγκ για τον αντικαταστάτη του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ήταν μια απόφαση που είχε ήδη κάνει γνωστή προηγουμένως στον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, αλλά όχι και στους παίκτες της ομάδας. 

Στην Ισπανία, όπως είναι λογικό, άρχισαν ήδη τον ρεπορτάζ σχετικά με τον πιθανό διάδοχο του Τσάβι, καθώς φαίνεται πως και η διοίκηση του συλλόγου θέλει να κάνει μια προεργασία ώστε να καταλήξει στην καλύτερη δυνατή λύση για τον άνθρωπου που θα καθοδηγήσει την ομάδα του χρόνου. 

Ο πρώτος που αυτοπροτάθηκε είναι ο Ράφα Μάρκες, ο οποίος αγωνίστηκε στο παρελθόν με την Μπαρτσελόνα και είναι προπονητής στην Φουενλαμπράδα. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «AS» έχουν ακουστεί τα ονόματα του Τιάγκο Μότα της Μπολόνια, αλλά και του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος έχει ανακοινώσει ότι επίσης θα φύγει από την Πόρτο στο τέλος της σεζόν. 

Γράφεται, επίσης, και το όνομα του Μίτσελ, του προπονητή που κάνει... θραύση φέτος με την Τζιρόνα, ωστόσο σημειώνεται πως τόσο αυτός, όσο και οι Μάρκες και Μότα κρίνονται ως άπειροι, αν και ταλαντούχοι, για την επόμενη ημέρα της Μπαρτσελόνα. 

Έτσι, μένει προς το παρόν ο Κονσεϊσάο, αλλά φυσικά και ο... Γιούργκεν Κλοπ, ένας προπονητής που αρέσει πολύ στον Λαπόρτα, αλλά θα είναι δύσκολο να πειστεί να κάνει πίσω από την απόφασή του να ξεκουραστεί για έναν χρόνο μετά την αποχώρησή του από τη Λιβερπουλ. 

Εξάλλου, ο Γερμανός τεχνικός είπε ότι ξεμένει από ενέργεια και οι Καταλανοί χρειάζονται στον πάγκο τους έναν άνθρωπο με περισσεύματα ενέργειας για να τους βάλει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών... 

Sdna.gr

 
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το προφίλ της αντιπάλου του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference, Φιορεντίνα!-ThemaSports
10/05 @ 00:20

Το προφίλ της αντιπάλου του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference, Φιορεντίνα!

«Ερυθρόλευκο» έπος γράφτηκε το βράδυ της Παρασκευής (09/05) ο Ολυμπιακός, ο οποίος νίκησε για δεύτερη φορά την Άστον Βίλα, αυτή τη φορά στο… φλεγόμενο «Γ. Καραϊσκάκης», πανηγυρίζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του την πρόκριση σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Αν το σηκώσει ο Ολυμπιακός, η Ελλάδα παίρνει την 15η θέση!-ThemaSports
10/05 @ 00:12

Αν το σηκώσει ο Ολυμπιακός, η Ελλάδα παίρνει την 15η θέση!

Με τις δύο νίκες του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα, η Ελλάδα πάει να πάρει στο φώτο-φίνις την 15η θέση και να επανακτήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αρνήθηκε να αναλάβει ο Πότερ!-ThemaSports
09/05 @ 23:27

Αρνήθηκε να αναλάβει ο Πότερ!

Απάντησε αρνητικά σε πρόταση του Άγιαξ ο Γκρέιχαμ Πότερ!

Εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του Φλικ! -ThemaSports
09/05 @ 22:53

Εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του Φλικ!

Μια απογοητευτική χρονιά για την Μπάγερν Μονάχου οδεύει προς την ολοκλήρωσή της, με την ομάδα να μένει εκτός και από τον τελευταίο τίτλο που διεκδικούσε, μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Champions League.

Άρσεναλ: «Κανονιέρης» έως το 2025 ο Ζορζίνιο-ThemaSports
09/05 @ 21:28

Άρσεναλ: «Κανονιέρης» έως το 2025 ο Ζορζίνιο

«Έδεσε» τον Ζορζίνιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 η Άρσεναλ!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ