Πόλυς Χαραλάμπους

Κόλλησε στο μηδέν με την ΑΕΖ Ζακακίου ο Απόλλωνας, «πετώντας» την ευκαιρία να μειώσει τις διαφορές από τις ομάδες που κυνηγά για να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μαθηματικά οι κυανόλευκοι έχουν πιθανότητες –πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου- αλλά λίγοι πιστεύουν ότι μπορεί να επιτευχθεί ο εν λόγω στόχος.

Για τους λόγους που η ομάδα του Πάμπλο Ματσίν δεν κατάφερε να πάρει το ζητούμενο, ήταν πρώτο ότι «σπατάλησε» ένα σωρό ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Αν κατάφερνε να ξεκλειδώσει την εστία του Μιλοσάβλιεβιτς, ενδεχόμενως να ερχόταν μια άνετη νίκη.

Μένοντας νωρίς στην επανάληψη (53’) με δέκα παίχτες λόγω της αποβολής του Λέουβενμπερχ, ήταν φυσιολογικό να επηρεαστεί η συνοχή του. Μη μπορώντας να πιέσει τόσο ασφυκτικά την αντίπαλη εστία. Μερικές φάσεις έφτιαξε, αλλά δεν ήταν τόσο κλασικές ευκαιρίες σαν κι αυτές του πρώτο ημιχρόνου.

Για να «σκουντουφλίσει» ξανά ο Απόλλωνας με μικρομεσαία ομάδα, επηρέασε επίσης το ότι δεν έχει αρκετούς παίχτες με προσωπικότητα. Στον Βαλμπουενά μπορεί να μην άρεσε που τον έκανε αλλαγή (84’) ο Ματσίν, όμως ήταν εμφανές ότι είχε κλατάρει, μένοντας από δυνάμεις.

Από τους παίχτες που μπήκαν αλλαγή, ο μόνος που έδειξε να έχει την ποιότητα και την προσωπικότητα να πάρει την ομάδα στις πλάτες του, ήταν ο Άντζελ Σανγκάλ. Το ζήτημα είναι όμως ο Χιλιανός επιθετικός, να… αντέξει να αγωνιστεί 3-4 συνεχόμενα παιχνίδια. Για να μπορέσει να βρει ρυθμό.

Θετικός ήταν στο ντεμπούτο του ο Ρουμάνος χαφ Αρτεάν. Έδειξε ότι μπορεί να κρατήσει την μπάλα και να ξεκινήσει το παιχνίδι από πίσω. Θα φανεί στην πορεία, αν μπορεί να εξελιχθεί σε ηγετική προσωπικότητα για τον άξονα.

Συζήτηση μπορεί να γίνει και για την αδυναμία της ομάδας, να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα. Τους περισσότερους βαθμούς τους έχει χάσει στο γήπεδο «Άλφαμέγα». Λίγη σημασία έχει το ότι χθες, λόγω της παγωνιάς που επικρατούσε και του…ονόματος του αντιπάλου, δεν πήγε πολλής κόσμος στο γήπεδο.

Με την… ανεβασμένη Πάφο εκτός έδρας, ύστερα από το διπλό που πέτυχε επί της Ομόνοιας, συνεχίζεται ο μαραθώνιος του πρωταθλήματος. Εκτός θα μείνει ο τιμωρημένος Λέουβενμπερχ.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Εγχειρίστηκε ο Σάντος-ThemaSports
08/05 @ 22:03

Απόλλων: Εγχειρίστηκε ο Σάντος

Ο Απόλλωνας ενημερώνει ότι ο Μπρούνο Σάντος υποβλήθηκε σήμερα (08/05) με επιτυχία σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης αστάθειας ώμου.

ΜΑΤΣΙΝ: «Η διοίκηση θα κάνει τα πάντα ...»-ThemaSports
08/05 @ 20:07

ΜΑΤΣΙΝ: «Η διοίκηση θα κάνει τα πάντα ...»

Δηλώσεις παραχώρησε ο Πάμπλο Ματσίν μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΖ.

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε για τον χαμό του Γιάννη Πέππου-ThemaSports
08/05 @ 15:04

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε για τον χαμό του Γιάννη Πέππου

Το Σωματείο Απόλλων εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Γιάννη Πέππου.

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!-ThemaSports
08/05 @ 11:58

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Xάκεν, Μάρτιν Έρικσον, μίλησε στο FotbollDirekt και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Γκόντσγουιλ Εκπολό.

ΝΕΟ / ΜΑΤΣΙΝ-ThemaSports
08/05 @ 11:15

ΝΕΟ / ΜΑΤΣΙΝ

Έρχονται εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Πάμπλο Ματσίν στον Απόλλωνα.

Ανακοινώνει τα νέα για Ματσίν ο Κίρζης – Το κλείνουν τυπικά του Μάρκες-ThemaSports
08/05 @ 10:24

Ανακοινώνει τα νέα για Ματσίν ο Κίρζης – Το κλείνουν τυπικά του Μάρκες

Σήμερα επιστρέφει από τις διακοπές του ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, λογικά αύριο θα συνεχίσει τις συναντήσεις με τους συνεργάτες του. Για να τους γνωστοποιήσει και τις αποφάσεις που έχει λάβει για το μέλλον του Πάμπλο Ματσίν κυρίως…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ