Τον πληγώνει η έδρα του σε αυτή την μάχη!

Τον πληγώνει η έδρα του σε αυτή την μάχη!

Ο Απόλλωνας έμεινε στο 0-0 κόντρα στην ΑΕΖ στο «Αλφαμέγα» και πήρε ένα βαθμό.

Ισοπαλία σαν ήττα για την Λεμεσιανή ομάδα στην μάχη που κάνει για είσοδο της στην εξάδα, είχε την ευκαιρία να πλησιάσει η ομάδα του Ματσίν, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Μιλοσάβλιεβιτς.

Στον αγώνα ο Απόλλωνας ήταν εμφανώς ανώτερος σε όλο το 90λεπτο, με το κοντέρ να γράφει 16 τελικές, χωρίς ωστόσο να βρει δίχτυα, καθώς ο τερματοφύλακας της ΑΕΖ κατέβασε τα ρολά.

Οι γαλάζιοι αγωνίζονταν από το 54ο λεπτό με 10 ποδοσφαιριστές, αφού ο Λέουβενμπεργκ ανέτρεψε τον Χατζηβασιλή και είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Αν και με παίκτη λιγότερο ο Απόλλωνας δεν τα παράτησε και έψαχνε το γκολ, το οποίο δεν βρήκε.

Η ομάδα του Πάμπλο Ματσίν έχει να κερδίσει στο «Αλφαμέγα» από τις 8 Οκτωβρίου και το 5-0 επί της Δόξας, εκ τότε μετράει ως γηπεδούχος 5 ήττες και 2 ισοπαλίες! Συνολικά ο Απόλλωνας στην έδρα του πήρε 12 από τους 33 διαθέσιμους βαθμούς… στατιστικό το οποίο δεν είναι καθόλου κολακευτικό.

Τώρα ακολουθούν τέσσερα απανωτά ντέρμπι, ευτυχώς τα τρία εκτός έδρας… που την βρίσκει καλύτερα ο Απόλλωνας, αφού μαζί με την Ανόρθωση είναι οι ομάδες που έχουν την καλύτερη συγκομιδή μακριά από την έδρα τους, σε 10 αγώνες μάζεψαν 21 πόντους.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΠΑΦΟΣ: Επίσημη ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ για Καρσέδο

ΠΑΦΟΣ: Επίσημη ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ για Καρσέδο

Δείτε τι δήλωση από τον Αθλητικό Διευθυντή της Πάφου, Κριστιάν Τζιαρέττα, αναφορικά με τις φήμες για τον προπονητή Χουάν Κάρλος Καρσέδο και το ενδιαφέρον της Σπαρτάκ Μόσχας.