Με τον Μπράιαν Μπρόμπι να πετυχαίνει δυο τέρματα, ο Άγιαξ πήρε το «διπλό» με 4-2 επί της Χέρακλες, ενώ η Αϊντχόφεν επικράτησε με 2-0 της Άλμερε Σίτι και είναι πιο κοντά στον τίτλο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πήρε ο Άγιαξ!

Ο Αίαντας επικράτησε εκτός έδρας με 4-2 επί της Χέρακλες, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπράιαν Μπρόμπι, που σημείωσε δυο τέρματα, ενώ τα άλλα πέτυχαν οι Μπέργκχάους και Χλίνσον. Για τους ηττημένους σκόραραν οι Χόρνκαμπ και Ένγκελς. Έτσι, ο Άγιαξ έπιασε στην πρώτη τετράδα την Άλκμααρ με 34 βαθμούς, μειώνοντας στο -3 από την 3η Τβέντε.

 



Νωρίτερα, Αϊντχόφεν επικράτησε με 2-0 της Άλμερε Σίτι, χάρη στα δυο τέρματα του Λουκ Ντε Γιονγκ, και με 55 πόντους αύξησε τη διαφορά στο +13 από τη δεύτερη, Φέγενορντ, όντας το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στα άλλα παιχνίδια, η Εξέλσιορ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ουτρέχτη, ενώ με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε το ματς της Βάαλβαϊκ με τη Σπάρτα Ρότερνταμ.

sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μάχη Ευρώπης για Γκιμαράες και Μπράγκα-ThemaSports
10/05 @ 17:02

Μάχη Ευρώπης για Γκιμαράες και Μπράγκα

Δύο στροφές απέμειναν για την ολοκλήρωση και του φετινού πορτογαλικού πρωταθλήματος με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να έχει φτάσει και μαθηματικά στην κατάκτησή του.

Πάλμερ: Μετά από έξι χρόνια παίκτης του μήνα στην Premier League ένας «Μπλε»-ThemaSports
10/05 @ 17:48

Πάλμερ: Μετά από έξι χρόνια παίκτης του μήνα στην Premier League ένας «Μπλε»

Ο Κόουλ Πάλμερ κατέκτησε το βραβείου του κορυφαίου παίκτη στην Premier League για τον μήνα Απρίλιο, βραβείο που δεν είχε κατορθώσει να κερδίσει κάποιος παίκτης της Τσέλσι από το Σεπτέμβριο του 2018.

Έγραψε ιστορία η Λεβερκούζεν με αήττητο σερί 49 αγώνων-ThemaSports
10/05 @ 15:52

Έγραψε ιστορία η Λεβερκούζεν με αήττητο σερί 49 αγώνων

Tο γκολ του Γιόζιπ Στάνισιτς στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων (!), στον δεύτερο ημιτελικό του Europa League με αντίπαλο την Ρόμα στην «Μπάι Αρίνα», απέκτησε ιστορικές διαστάσεις για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και φυσικά για την Λεβερκούζεν.

Η Τσέλσι δίνει τον Στέρλινγκ για να πάρει τον παικταρά της Κρίσταλ Πάλας!-ThemaSports
10/05 @ 15:12

Η Τσέλσι δίνει τον Στέρλινγκ για να πάρει τον παικταρά της Κρίσταλ Πάλας!

Το περασμένο καλοκαίρι ο Μίκαελ Ολίσε υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο με την Κρίσταλ Πάλας, έως το καλοκαίρι του 2027, αλλά ο πρόεδρος της ομάδας του Λονδίνου, Στιβ Πάρις, παραδέχτηκε πως στο τέλος της σεζόν δύσκολα θα μπορέσει να τον κρατήσει.

Γιατί η Ντόρτμουντ θα κερδίσει περισσότερα αν χάσει στον τελικό από τη Ρεάλ! -ThemaSports
10/05 @ 14:53

Γιατί η Ντόρτμουντ θα κερδίσει περισσότερα αν χάσει στον τελικό από τη Ρεάλ!

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έκανε τη μεγάλη έκπληξη και προκρίθηκε στον τελικό του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, κι όμως ο γερμανικός σύλλογος επωφελείται οικονομικά καλύτερα αν χάσει από τη Ρεάλ παρά από το αν κατακτήσει το τρόπαιο.

Πιο πιθανή από ποτέ η επιστροφή του Φλικ! -ThemaSports
10/05 @ 14:19

Πιο πιθανή από ποτέ η επιστροφή του Φλικ!

Η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει την αναζήτηση νέου προπονητή για την επόμενη σεζόν, μετά από τις απανωτές αρνήσεις που είχε το τελευταίο διάστημα από διάφορους υποψήφιους.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ