Η ήττα στο Δασάκι φαίνεται πως ταρακούνησε για τα καλά τον ΑΠΟΕΛ που δείχνει αγριεμένος και έτοιμος να διατηρηθεί στην κορυφή.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά την εξάρα στον Οθέλλο στο ΓΣΠ ήρθε η τεσσάρα σε μια δύσκολη έδρα, όπως το Αμμόχωστος, απέναντι στην απαιτητική Νέα Σαλαμίνα.

Οι γαλαζοκίτρινοι του Σα Πίντο μετά το πρώτο μέτριο 20λεπτο τους στον αγώνα, πήραν τα ηνία του αγώνα και με συνοπτικές διαδικασίες αποτελείωσαν την ομάδα της Αμμοχώστου. Δύο γκολ σε 4 λεπτά από Ντονγκαλά και Κβιλιτάια πριν το ημίχρονο και ακόμη ένα στο 51ο λεπτό από τον Ντβάλι και κάπως έτσι καθάρισαν την υπόθεση νίκη οι γαλαζοκίτρινοι. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Μαρκίνιος στο 73ο λεπτό.

Μια σημαντική νίκη για τον ΑΠΟΕΛ που μεταφέρει την πίεση σε όσους τον καταδιώκουν ενώ σε ακόμη ένα ματς εμφανίστηκε ο επιθετικούς πλουραλισμός του. Έξι γκολ κόντρα στον Οθέλλο με πέντε διαφορετικούς σκόρερ, τέσσερα γκολ με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ απέναντι στη Σαλαμίνα.

Οι γαλαζοκίτρινοι μπορεί να μην έχουν τον... «μπόμπερ» στην αντίπαλη περιοχή όμως η ικανότητα τους να βρίσκουν γκολ από όλες τις γραμμές είναι το πιο δυνατό τους επιθετικό όπλο. Χαρακτηριστικό είναι πως πλέον έχουν την καλύτερη επίθεση με 45 γκολ αλλά και την καλύτερη άμυνα με 12 γκολ παθητικό!

Πλέον οι δύο συνεχόμενες νίκες δίνουν την απαραίτητη ηρεμία ενώ η διοίκηση της ομάδας έχει αρκετή δουλειά στο μεταγραφικό κομμάτι. Από τη μια οι περιπτώσεις Ζέφτε και Σαρφό, οι οποίοι ίσως αποχωρήσουν καιώς υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού και από την άλλη η μεταγραφική ενίσχυση. Η επόμενη εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και για αυτά τα ζητήματα, καθώς τελειώνει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Να το... σηκώσει με έναν τρόπο που ξέρει καλά-ThemaSports
04/05 @ 20:07

Να το... σηκώσει με έναν τρόπο που ξέρει καλά

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί σε ματς που κρίνεται η πρώτη θέση κόντρα σε ομάδα που είναι στη δεύτερη.

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΝΤΑΛΣΙΟ-ThemaSports
04/05 @ 11:13

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΝΤΑΛΣΙΟ

Ο Ντάλσιο ήρθε στον ΑΠΟΕΛ, το καλοκαίρι του 2022.

Σημαντικός παράγοντας για να ανανεώσουν Ντάλσιο – Κβιλιτάια και άλλοι!-ThemaSports
04/05 @ 08:31

Σημαντικός παράγοντας για να ανανεώσουν Ντάλσιο – Κβιλιτάια και άλλοι!

Αρκετών ποδοσφαιριστών που έχουν σημαντική συνεισφορά στον φετινό ΑΠΟΕΛ, εκπνέουν τα συμβόλαια τους με το τέλος της σεζόν.

H σεζόν του όλη...-ThemaSports
03/05 @ 15:00

H σεζόν του όλη...

Τα...ψέμματα τελείωσαν και η ημέρα της αλήθειας πλησιάζει.

Η μπηχτή του ΑΠΟΕΛ στην ΑΕΚ για το ματς του 2022 με Απόλλωνα... -ThemaSports
02/05 @ 15:44

Η μπηχτή του ΑΠΟΕΛ στην ΑΕΚ για το ματς του 2022 με Απόλλωνα...

Ο ΑΠΟΕΛ έριξε τα πυρά του προς Αστυνομία αλλά και την ΑΕΚ μετά την αρνητική απάντηση για παραχώρηση μέρους της Βόρειας κερκίδας στον αγώνα που θα κρίνει τον τίτλο στο ΓΣΠ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ