Στην 18η θέση της γενικής κατάταξης, με 17 βαθμούς ποινής, βρίσκεται ο Παύλος Κοντίδης, μετά τη διεξαγωγή των πρώτων δύο ιστιοδρομιών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας των σκαφών τύπου Laser, το οποίο διεξάγεται στην Αδελαΐδα της Νότιας Αυστραλίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο ιστιοπλόος του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού, ο οποίος συμμετέχει στον κίτρινο στόλο, είχε μία καλή κούρσα και μία μέτρια. Συγκεκριμένα, στην εναρκτήρια ιστιοδρομία τερμάτισε 14ος και στη δεύτερη έφθασε 3ος στον
τερματισμό.

Στην πρωτοπορία, μετά το τέλος της ημέρας, βρίσκεται ο Νορβηγός Η. Τomasgaard, που είχε δυο πρωτιές, ενώ ακολουθούν ο Αυστραλός L. Elliott και ο Γερμανός P. Buhl.

Η δράση θα συνεχιστεί το Σάββατο (27/01), με άλλες δύο προκριματικές ιστιοδρομίες, ενώ είναι προγραμματισμένες να γίνουν ισάριθμες και την Κυριακή (28/01).

Έπειτα θα ακολουθήσουν δυο ημέρες με τέσσερις τελικές ιστιοδρομίες, πριν από την κούρσα μεταλλίων.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το χάλκινο μετάλλιο θα διεκδικήσει το Σάββατο (27/04) στην κούρσα μεταλλίων στο Hyeres ο Παύλος Κοντίδης-ThemaSports
26/04 @ 20:12

Το χάλκινο μετάλλιο θα διεκδικήσει το Σάββατο (27/04) στην κούρσα μεταλλίων στο Hyeres ο Παύλος Κοντίδης

Η βροχερή και χειμωνιάτικη Παρασκευή (26/04) στο γαλλικό νότο ήταν η καλύτερη ημέρα του Παύλου Κοντίδη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Hyeres.

Διατηρείται στην κορυφή η Μακρή, προκρίθηκε στα Medal Series η Λάππα-ThemaSports
25/04 @ 14:00

Διατηρείται στην κορυφή η Μακρή, προκρίθηκε στα Medal Series η Λάππα

Στην πρώτη θέση παραμένει η Μαριλένα Μακρή (ILCA6) μετά και τις τελευταίες ιστιοδρομίας στο Last chance Reggata στο Hyeres της Γαλλίας.

Ανέβηκε στην 6η θέση στο Hyeres ο Παύλος Κοντίδης-ThemaSports
25/04 @ 20:47

Ανέβηκε στην 6η θέση στο Hyeres ο Παύλος Κοντίδης

Άνοδο στην έκτη θέση της γενικής κατάταξης πέτυχε ο Παύλος Κοντίδης, με εφτά συμπληρωμένες ιστιοδρομίες, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Hyeres.

Κοντίδης: «Είδαμε τις αδυναμίες μας και τις αναγνωρίζουμε - Έχουμε δουλειά για το μεγάλο ραντεβού»-ThemaSports
08/04 @ 14:58

Κοντίδης: «Είδαμε τις αδυναμίες μας και τις αναγνωρίζουμε - Έχουμε δουλειά για το μεγάλο ραντεβού»

«Είδαμε τις αδυναμίες μας, τις αναγνωρίζουμε και ξέρουμε ότι έχουμε δουλειά να κάνουμε μέχρι το μεγάλο ραντεβού που είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες». Με αυτό το σκεπτικό ο Παύλος Κοντίδης αντιμετωπίζει την όγδοη θέση, της ιστιοπλοϊκής κλάσης ILCA 7 (Laser), στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της χρονιάς που έγινε στη Πάλμα της Μαγιόρκα.

Όγδοος στη Μαγιόρκα ο Κοντίδης-ThemaSports
06/04 @ 20:36

Όγδοος στη Μαγιόρκα ο Κοντίδης

Την όγδοη θέση πήρε στο 53ο Trofeo Princesa Sofia ο Παύλος Κοντίδης, κερδίζοντας δυο θέσεις στη γενική κατάταξη μετά την πέμπτη θέση στην κούρσα μεταλλίων.

Στην πρώτη δεκάδα, αλλά εκτός μεταλλίων ο Παύλος Κοντίδης-ThemaSports
05/04 @ 19:02

Στην πρώτη δεκάδα, αλλά εκτός μεταλλίων ο Παύλος Κοντίδης

Στην κούρσα μεταλλίων του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Μαγιόρκα θα λάβει μέρος ο Παύλος Κοντίδης, ο οποίος στην καλύτερη περίπτωση θα ανεβεί στην όγδοη θέση από τη δέκατη στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ