Άνετη πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου η Μονπελιέ

Άνετη πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου η Μονπελιέ

Με ένα φορτσάτο δεύτερο μέρος η Μονπελιέ νίκησε 4-0 τη Φενί Ολνουά, της τέταρτης κατηγορίας, για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Γαλλίας.

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, αλλά πατώντας το... γκάζι στο δεύτερο μέρος, η Μονπελιέ νίκησε 4-0 τη Φενί Ολνουά, που είναι ομάδα τέταρτης κατηγορίας, παίρνοντας την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Γαλλίας.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 58ο λεπτό με τον Ομεράγκιτς.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, τα πράγματα έγιναν πιο απλά για την ομάδα της Ligue 1, με τον Άνταμς να… κλειδώνει τη νίκη για το 0-2, στο 73’.

Τα δύο τελευταία της τέρματα σημειώθηκαν στις καθυστερήσεις, με τον Ντελαΐ και τον Άνταμς.

Στον επόμενο γύρο, η Μονπελιέ θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Νις, στις 7 Φεβρουαρίου.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

20οι Μεσογειακοί Αγώνες «Taranto 26»: Πρώτη παρουσία της Εθνικής Χάντμπολ σε Μεσογειακούς - Επτά αθλήματα και 15 αθλητές οι υπόλοιπες συμμετοχές της Κυριακής 23 Αυγούστου

20οι Μεσογειακοί Αγώνες «Taranto 26»: Πρώτη παρουσία της Εθνικής Χάντμπολ σε Μεσογειακούς - Επτά αθλήματα και 15 αθλητές οι υπόλοιπες συμμετοχές της Κυριακής 23 Αυγούστου

Με τη συμμετοχή 15 αθλητών σε επτά αθλήματα και την παρθενική εμφάνιση της Εθνικής ομάδας Χάντμπολ στους Μεσογειακούς Αγώνες, συνεχίζονται την Κυριακή οι αγωνιστικές παρουσίες της αποστολής της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής στο «Ταράντο 26».