Ο Άρης πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του απέναντι στην Μπουργκ, ωστόσο, στο τέλος δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα στο «Αλεξάνδρειο» με 76-68 για τη 16η αγωνιστική του EuroCup.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Κοίταξε στα... μάτια την Μπουργκ, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει σπουδαία νίκη ο Άρης!

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της κόντρα στην πρωτοπόρο του ομίλου, ωστόσο, στο τέλος δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα στο κατάμεστο «Αλεξάνδρειο», χάνοντας με σκορ με 76-68 για τη 16η αγωνιστική του EuroCup.

Αποτέλεσμα με το οποίο οι Θεσσαλονικείς έπεσαν στο 7-9 και στην 6η θέση του ομίλου τους, έχοντας ωστόσο την ισοβαθμία με την Τρέντο.

Πρώτος σκόρερ για την ελληνική ομάδα ήταν ο Γκάλινατ με 20 πόντους, ενώ, για ακόμα μία φορά φέτος ο Βασίλης Τολιόπουλος ολοκλήρωσε το ματς με 17 πόντους 3 ασίστ και ισάριθμα ριμπάουντ.

Για τους νικητές, που παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 13-3, ξεχώρισε ο Ρισασί με 20 πόντους.

Το ματς

Αρκετά ισορροπημένο ήταν το ξεκίνημα του αγώνα, με τον Άρη να βρίσκει δύο δίποντα με τους Ντε Σόουζα και Μπλούμπεργκς για το 4-4 στο 3'. Στη συνέχεια, οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη υπέπεσαν σε μαζεμένα λάθη, με αποτέλεσμα η Μπουργκ να τρέξει ένα σερί 8-0 για το 12-4 στο 5'.

Παρά τις προσπάθειες του Τολιόπουλου και του Γκάλινατ, οι Γάλλοι, έβρισκαν εύκολα τον δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι, με αποτέλεσμα να κλείσουν το πρώτο δεκάλεπτο μπροστά με +12 για το 22-10.

Μάλιστα, στις αρχές της δεύτερης περιόδου οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τη διαφορά για πρώτη φορά στο +13 (14-27), δείχνοντας να ελέγχουν πλήρως τον ρυθμό του αγώνα.

Η αντίδραση του Άρη όμως δεν άργησε να έρθει και με τον Τολιόπουλο σε πρώτο πλάνο να πετυχαίνει 9 πόντους και τους Γκάλινατ και Χάρελ να βρίσκουν από ένα μεγάλο τρίποντο, οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 36-32 στο 19', με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με σκορ 34-39.

Οι Θεσσαλονικείς βγήκαν δυνατά στο παρκέ για την τρίτη περίοδο και με πέντε σερί πόντους του Γκάλινατ ισοφάρισε σε 39-39 στο 22'. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με τον Ρισασί να αναλαμβάνει δράση για την Μπουργκ, στέλνοντας την ομάδα του στο +7 (44-51), προτού οι Γάλλοι κλείσουν το δεκάλεπτο μπροστά με 59-51.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, ο Άρης το πάλεψε και μέσω της άμυνάς του έριξε τη διαφορά στους 3 (60-63) στο 35'.

Στο τέλος όμως, η κούραση, οι περισσότερες λύσεις των φιλοξενούμενων, αλλά και μερικές λάθος αποφάσεις του Άρη, δεν επέτρεψαν στο σύνολο του Καστρίτη να ολοκληρώσει την ανατροπή, γνωρίζοντας έτσι την ήττα με σκορ 76-68.

Τα δεκάλεπτα: 10-22, 34-39, 51-59, 68-76.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα.

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιαννακόπουλος για τους οπαδούς της Μακάμπι: «Ελπίζω ότι όλα αυτά είναι μαλ@κ!€$!»-ThemaSports
30/04 @ 15:29

Γιαννακόπουλος για τους οπαδούς της Μακάμπι: «Ελπίζω ότι όλα αυτά είναι μαλ@κ!€$!»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το γεγονός ότι η Μακάμπι θα έχει την στήριξη των οπαδών της στο γήπεδο για το Game 3 (30/4, 20:00), με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Παναθηναϊκός: Όταν ο Χουάντσο απουσιάζει, ο Μήτογλου μπαίνει σε... beast mode και «διαλύει» τις αντίπαλες άμυνες!-ThemaSports
30/04 @ 16:19

Παναθηναϊκός: Όταν ο Χουάντσο απουσιάζει, ο Μήτογλου μπαίνει σε... beast mode και «διαλύει» τις αντίπαλες άμυνες!

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μπορεί να απουσιάζει, όμως ο Ντίνος Μήτογλου έχει αποδείξει μέσα στη σεζόν, πως μπορεί να καλύψει το «κενό» του Ισπανού και ανεξαρτήτως κόπωσης, να πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Συμμετείχε στο πρωινό χαλάρωμα της Μακάμπι ο Μπόλντγουιν!  -ThemaSports
30/04 @ 16:38

Συμμετείχε στο πρωινό χαλάρωμα της Μακάμπι ο Μπόλντγουιν!

Κανονικά στο πρωινό χαλάρωμα της Μακάμπι Τελ Αβίβ συμμετείχε ο Γουέιντ Μπόλντγουιν και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, για το Game 3 με τον Παναθηναϊκό AKTOR(30/4, 20:00).

Στον τελικό του BCL η Ουνικάχα Μάλαγα - Με Μούρθια το Περιστέρι για την 3η θέση-ThemaSports
27/04 @ 00:10

Στον τελικό του BCL η Ουνικάχα Μάλαγα - Με Μούρθια το Περιστέρι για την 3η θέση

Η Ουνικάχα Μάλαγα επικράτησε με σκορ 80-74 της Μούρθια και πέρασε στον τελικό του BCL, επομένως το Περιστέρι bwin θα κοντραριστεί με τη δεύτερη για την τρίτη θέση της διοργάνωσης.

Σπανούλης: «Δεν μπορείς να δώσεις τέτοιο φάουλ στο τέλος, είναι ντροπή»-ThemaSports
26/04 @ 22:10

Σπανούλης: «Δεν μπορείς να δώσεις τέτοιο φάουλ στο τέλος, είναι ντροπή»

Στο πέμπτο φάουλ που χρεώθηκε ο Τζο Ράγκλαντ στο τέλος του αγώνα και στις βολές που κέρδισε ο Χουέρτας, στάθηκε ο Βασίλης Σπανούλης απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου.

Λύγισε στις λεπτομέρειες το Περιστέρι του Σπανούλη στον ημιτελικό του Final-4 από την ισχυρή Τενερίφη-ThemaSports
26/04 @ 21:23

Λύγισε στις λεπτομέρειες το Περιστέρι του Σπανούλη στον ημιτελικό του Final-4 από την ισχυρή Τενερίφη

Στην παρθενική του εμφάνιση σε Final Four ευρωπαϊκής διοργάνωσης το Περιστέρι τα έδωσε όλα απέναντι στην πιο δυνατή Τενερίφη, άγγιξε την ανατροπή, όμως λύγισε στο φινάλε και στις λεπτομέρειες, μένοντας εκτός τελικού στο Basketball Champions League.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ