Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑνόρθωσηςΔημήτρης Χριστοφόρου παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για την ήττα από τον Άρη: «Ήταν ένα αποτέλεσμα που κανείς δεν ήθελε και ειδικά κόντρα σε μια ομάδα που διεκδικούμε τα ίδια πράγματά. Ήταν ένα ισορροπημένο ματς. Ήταν λίγες οι καλές φάσεις. Οφείλουμε να το παραδεχθούμε ότι ο Άρης εκμεταλλεύτηκε δικά μας λάθη και μας τιμώρησε».

Για την ευκαιρία του Γκασάμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα: «Θα μπορούσε κάλλιστα το ημίχρονο να τέλειωνε με 1-0 υπέρ μας μετά τη φάση του Γκασάμα. Δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω. Πρέπει να προχωρήσουμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Δόξα».

Για το ματς με τη Δόξα: «Είναι ένα παιχνίδι που αν η ομάδα μας αγωνιστεί όπως την έχουμε συνηθίσει, θα ελέγξει το ματς. Από εμάς εξαρτάται το αποτέλεσμα. Η Δόξα είναι επικίνδυνος αντίπαλος».

Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Το πρόβλημα που προέκυψε είναι αυτό με τον Καστέλ. Αναμένουμε τις εξετάσεις για να πούμε περισσότερα. Εκτός θα είναι και ο Ιωάννου που θα εκτίσει την τιμωρία του αλλά και ο Γκερέρο. Ξεχωριστή είναι η περίπτωση του Περέα που θα δούμε στην πορεία».

Για το θέμα με τον Τσίκο: «Να το ξεκαθαρίσουμε. Δεν αναφέρομαι μόνο στον Τσίκο. Οποιοσδήποτε παίκτης είναι στην αποστολή είναι γιατί είναι σε θέση να παίξει. Αρμόδιος για να επιλέγει ποιος θα παίξει είναι ο προπονητής μας. Ήταν καθαρά αγωνιστικός ο λόγος που δεν έπαιξε».

Το κάλεσμα του στον κόσμο της ομάδας: «Απευθυνόμαστε στον κόσμο της Ανόρθωσης σχετικά με το σχέδιο Κας-Γκολ. Μιλήσαμε για 2 χιλιάδες κασκόλ και είναι ένας στόχος που δεν έχουμε πιάσει. Η διάθεση του κασκόλ έχει μειωθεί σημαντικά. Καλούμε τον κόσμο να ανταποκριθεί. Επίσης είναι πολύ χαμηλή η προπώληση με τη Δόξα και αντιλαμβανόμαστε ότι κάθε ήττα φέρνει απογοήτευση, αλλά η φετινή προσπάθεια γίνεται με πολλή κόπο και μόχθο και σημαντικό κομμάτι της εξίσωσης είναι ο κόσμος».

Για τα μεταγραφικά και την 4η προσθήκη: «Υπάρχουν επαφές για μια ακόμα προσθήκη όμως για να έρθει παίκτης θα πρέπει να αξιολογηθεί ότι είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε. Εάν δεν βρεθεί αυτός ο παίκτης, τότε δεν θα γίνει μεταγραφή».

Για τον Μίκαελ Μάλσα και τα δημοσιεύματα: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει καμία περίπτωση ποδοσφαιριστή που να είναι τόσο προχωρημένη».

Για τη χθεσινή συνάντηση με την ΚΟΠ και το Τμήμα Διαιτησίας: «Τέθηκε το ζήτημα που αφορά στη διαιτησία, τον τρόπο επιλογής των διαιτητών και όλα αυτά τα θέματα. Δόθηκαν απαντήσεις από τον κ. Μεσσίνα. Εισερχόμαστε σε κρίσιμη περίοδο και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις επιλογές που γίνονται. Στόχος όπως είπε ο κ. Μεσσίνα είναι να περνάνε απαρατήρητοι οι διαιτητές».

Για το μέτρο που αποφασίστηκε για απαγόρευση μετακίνησης: «Για να υπάρξει άρση του μέτρου θα πρέπει να μην γίνει κάτι τις επόμενες ημέρες. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και ο κόσμος και όλοι όσοι εμπλεκόμαστε».

 

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αινιγματικό ποστάρισμα με... άρωμα Ανόρθωσης για Τσίκο (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 09:47

Αινιγματικό ποστάρισμα με... άρωμα Ανόρθωσης για Τσίκο (ΒΙΝΤΕΟ)

Αινιγματικό μήνυμα στα social media από τον Τσίκο Μπάνζα...

Συνεχίζεται το... «τρέξιμο» για να βρεθούν λύσεις στα «φλέγοντα» θέματα-ThemaSports
18/05 @ 10:38

Συνεχίζεται το... «τρέξιμο» για να βρεθούν λύσεις στα «φλέγοντα» θέματα

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των ανθρώπων της Ανόρθωσης για να βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο, αλλά και για να περάσουν χωρίς συνέπειες τον σκόπελο των οικονομικών κριτηρίων που αποτελεί τεράστιο βραχνά για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Έστειλε ευχές σε Σαλαμιναίο ο Τσίκο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
17/05 @ 20:41

Έστειλε ευχές σε Σαλαμιναίο ο Τσίκο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από τον Τσίκο Μπάνζα, με την οποία εύχεται χρόνια πολλά στον Έντσον Σίλβα.

Φιλικό με Ανόρθωση και εισφορά 1000 ευρώ!   -ThemaSports
17/05 @ 18:12

Φιλικό με Ανόρθωση και εισφορά 1000 ευρώ!

Οι παλαμαίχοι παίκτες του ΘΟΪ Αυγόρου πρόσφεραν το ποσό των 1000 ευρώ για οικονομική ενίσχυση της Ανόρθωσης.

Εξοφλήθηκε το «ΠΑΠ»: «Ευχαριστούμε τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης»-ThemaSports
17/05 @ 14:52

Εξοφλήθηκε το «ΠΑΠ»: «Ευχαριστούμε τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης»

Ανακοίνωση από το ΔΣ του συλλόγου της Ανόρθωσης για την εξόφληση του ποσού της κτηματικής για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Υπάρχει ελπίδα; -ThemaSports
17/05 @ 13:23

Υπάρχει ελπίδα;

Η αισιοδοξία της περασμένης εβδομάδας, έχει δώσει την θέση της στην αβεβαιότητα για το μέλλον της Ανόρθωσης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ