Πάει για το μεγάλο κόλπο με Ρέινα

Πάει για το μεγάλο κόλπο με Ρέινα

Ο Τζιοβάνι Ρέινα είναι δυσαρεστημένος στο Ντόρτμουντ και η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι πολύ κοντά να αποκτήσει τον 21χρονο Αμερικανό με την μορφή δανεισμού.

Πολύ κοντά σε μία δυνατή κίνηση είναι η Νότιγχαμ Φόρεστ, που προσπαθεί να αποκτήσει μόνο παίκτες με την μορφή δανεισμού.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι κοντά στην ολοκλήρωση του deal με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για τον δανεισμό του Τζιοβάνι Ρέινα ως το τέλος της σεζόν.

Ο 21χρονος Αμερικανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται εκτός βασικών πλάνων των Βεστφαλών και η Νότιγχαμ βρίσκεται πολύ κοντά στον δανεισμό του, όπως και σε αυτόν του 19χρονου Πορτογάλου εξτρέμ του Άγιαξ, Κάρλος Φορμπς.

Sdna.gr

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Γαλλία – Ισπανία: Είκοσι χρόνια μετά το έπος του Ζιντάν, η «Ρόχα» ψάχνει τη δική της εκδίκηση

Γαλλία – Ισπανία: Είκοσι χρόνια μετά το έπος του Ζιντάν, η «Ρόχα» ψάχνει τη δική της εκδίκηση

Είκοσι χρόνια μετά το ιστορικό 3-1 της Γαλλίας επί της Ισπανίας, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να υπογράφει μία από τις τελευταίες μεγάλες παραστάσεις της καριέρας του, οι δύο ποδοσφαιρικές υπερδυνάμεις συναντιούνται ξανά σε ημιτελικό Μουντιάλ, με τη «Ρόχα» να αναζητά τη δική της ποδοσφαιρική εκδίκηση.