Παρελθόν από τον πάγκο των Μιλγουόκι Μπακς αποτελεί ο Έιντριαν Γκρίφιν, με τα «ελάφια» να προχωρούν στην αποδέσμευσή του μετά από μόλις 43 αγώνες στο τιμόνι της ομάδας!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε μια ομολογουμένως αιφνιδιαστική κίνηση που έρχεται να ταράξει τα... νερά του ΝΒΑ προέβησαν το βράδυ της Τρίτης (23/01) οι Μιλγουόκι Μπακς!

Συγκεκριμένα, τα «ελάφια» προχώρησαν στην απόλυση του Έιντριαν Γκρίφιν, ο οποίος και αποχωρεί από τον σύλλογο μετά από επτά μήνες παρουσίας του στην τεχνική ηγεσία του οργανισμού.

Ο 49χρονος Αμερικανός προπονητής, που υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο τον περασμένο Ιούνιο με την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αποτελεί πλέον παρελθόν μετά από μόλις 43 παιχνίδια που βρέθηκε στο τιμόνι του συλλόγου, πληρώνοντας ουσιαστικά το... μάρμαρο των μέτριων έως κακών εμφανίσεων της ομάδας σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν.

Παρά το γεγονός πως οι Μπακς βρίσκονται στη δεύτερη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας με ρεκόρ 30-13 (19-4 εντός έδρας και 11-9 εκτός έδρας), η εικόνα του συλλόγου δεν ήταν ανάλογη των προσδοκιών και των απαιτήσεων που υπήρχαν εξ αρχής στη σεζόν, καθώς, ουδέποτε κατάφερε να δείξει σημάδια βελτίωσης όσο περνούσε ο καιρός και «ρόλαρε» η ομάδα.

Κάπως έτσι λοιπόν, ο οργανισμός του Ουισκόνσιν πήρε την απόφαση να... τραβήξει την πρίζα τώρα που είναι ακόμα νωρίς, με αποτέλεσμα να βγει στην αγορά για την αναζήτηση του νέου προπονητή που θα οδηγήσει την παρέα του Γιάννη και του Λίλαρντ μέχρι το τέλος του δρόμου και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, πρώτο φαβορί για την κατάληξη της θέσης είναι ο Ντοκ Ρίβερς, με τον 62χρονο Αμερικανό τεχνικό να κυκλοφορεί ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και αποχώρησε μετά από μια τριετία από τον πάγκο των Φιλαδέλφεια Σίξερς.

sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι Σέλτικς σοβαρεύτηκαν και πήραν πίσω το πλεονέκτημα έδρας-ThemaSports
12/05 @ 10:28

Οι Σέλτικς σοβαρεύτηκαν και πήραν πίσω το πλεονέκτημα έδρας

Οι Μπόστον Σέλτικς έβγαλαν αντίδραση για την ήττα από τους Καβαλίερς στο Game 2, αλώνοντας το Κλίβελαντ (93-106) παίρνοντας ξανά το προβάδισμα στη σειρά με 2-1.

Οι Μάβερικς λύγισαν ξανά τους Θάντερ και πήραν προβάδισμα στη σειρά με 2-1!-ThemaSports
12/05 @ 09:50

Οι Μάβερικς λύγισαν ξανά τους Θάντερ και πήραν προβάδισμα στη σειρά με 2-1!

Οι Ντάλας Μάβερικς υπερασπίστηκαν το break που έκαναν στο Game 2 στην έδρα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και στον πρώτο αγώνα της σειράς που διεξήχθη στην έδρα τους επικράτησαν με 105-101, για να κάνουν το 2-1 στη σειρά.

Φαβορί για τον πάγκο ο Μπουντενχόλζερ-ThemaSports
10/05 @ 16:57

Φαβορί για τον πάγκο ο Μπουντενχόλζερ

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ είναι πολύ πιθανό να είναι ο νέος τεχνικός των Σανς από την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Βογγητά διέκοψαν τη συνέντευξη του Ντόντσιτς (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
10/05 @ 14:00

Βογγητά διέκοψαν τη συνέντευξη του Ντόντσιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρελάθηκε ο Σλοβένος σούπερ σταρ καθώς την ώρα που μιλούσε στους εκπροσώπους του Τύπου ακούστηκαν ήχοι ερωτικής επαφής.

«Αλύγιστος» Μπράνσον οδήγησε τους Νικς στο 2-0 επί των Πέισερς-ThemaSports
09/05 @ 09:33

«Αλύγιστος» Μπράνσον οδήγησε τους Νικς στο 2-0 επί των Πέισερς

Ανήμερα της επετείου της κατάκτησης του πρώτου τίτλου τους στο NBA, οι Νικς έδειξαν πως είναι φτιαγμένοι από σκληρό μέταλλο και παρά τα προβλήματα που υπήρξαν στο Game 2 των ημιτελικών της Ανατολής, επικράτησαν 130-121 των Πέισερς και έκαναν το 2-0 στη μεταξύ τους σειρά.

Ο πιλότος… άφησε το αεροπλάνο, έπαιξε τον ύμνο του Ολυμπιακού με την τρομπέτα και αποθεώθηκε! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
09/05 @ 08:48

Ο πιλότος… άφησε το αεροπλάνο, έπαιξε τον ύμνο του Ολυμπιακού με την τρομπέτα και αποθεώθηκε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πανηγυρικό ήταν το κλίμα και στην πτήση επιστροφής της αποστολής του Ολυμπιακού στην Αθήνα, με τον πιλότο του αεροπλάνου να… πρωταγωνιστεί για λίγο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ