ΚΑΡΣΕΔΟ: «Έτσι είναι η ζωή του προπονητή - Δεν μας άξιζε να χάσουμε»

ΚΑΡΣΕΔΟ: «Έτσι είναι η ζωή του προπονητή - Δεν μας άξιζε να χάσουμε»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο «ΑΕΚ Αρένα», μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Πάφος FC, ο προπονητής της Παφιακής ομάδας, Χουάν Κάρλος Καρσέδο.

Αναλυτικά:

«Σαφώς και δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε, οι παίκτες είχαν καλή παρουσία, είχαμε και 5-6 ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, ήταν καλά οργανωμένες οι γραμμές. Ξέραμε πως παίζει η ΑΕΚ και κλείσαμε καλά τους χώρους. Κάναμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να σκοράρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας που ήρθε να μας στηρίξει με τέτοιες καιρικές συνθήκες. Τον απογοητεύσαμε, δεν μας άξιζε να χάσουμε».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του για να επιστρέψει στις επιτυχίες: «Δεν ήταν αρκετή σήμερα η προσπάθεια. Θα ξεκουράσουμε του παίκτες και θα δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε».

Για το αν νιώθει πίεση μετά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα: «Ξέρω ότι έτσι είναι η ζωή του προπονητή. Χρειαζόμαστε περισσότερη ενέργεια και πάθος και να συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Θέλουμε να δώσουμε αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές ότι μπορούν να κερδίσουν όλα τα παιχνίδια».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο ΑΠΟΕΛ λύγισε τον Απόλλωνα στο φινάλε

Ο ΑΠΟΕΛ λύγισε τον Απόλλωνα στο φινάλε

Ο ΑΠΟΕΛ Perestroika ήταν ο νικητής στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λεμεσού, επικρατώντας με 84-75 στο Λευκόθεο, για την 3η αγωνιστική της Β’ φάσης της ECOMMBX Basket League. Οι γηπεδούχοι έδειξαν περισσότερη ψυχραιμία στα τελευταία λεπτά και με σωστές επιλογές στην τελική ευθεία έφτασαν στο ροζ φύλλο αγώνα.