Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα της Λεμεσού.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για τη νίκη επί της Δόξας: «Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε για να διατηρήσουμε ζωντανές τις πιθανότητες για εξάδα. Αντιλαμβανόμαστε ότι υπολειπόμαστε βαθμούς και ότι είμαστε αουτσάιντερ σε αυτή την προσπάθεια, όμως επικεντρωνόμαστε ήδη στον επόμενο αγώνα».

Για τα αγωνιστικά: «Θα δούμε για κάποιους που είναι αμφίβολοι κατά πόσο θα είναι στην αποστολή. Είδαμε τα νέα μας αποκτήματα να αγωνίζονται πλην του Σάντος. Επέστρεψε και ο Πεϊμπερνς, επιστρέφει και ο Χάμπος που ήταν τιμωρημένος με κάρτες. Περιμένουμε πολλά από τον Χάμπο σε τέτοια παιχνίδια και είμαστε σίγουροι ότι θα συμπαρασύρει και τους άλλους. Θα δούμε εάν θα είναι έτοιμοι οι Γιούρσεβιτς και Σαγάλ. Εκτός είναι σίγουρα οι Κοστάκε, Ντανίλο, Κρμέντσικ και Τέκιε».

Για τον Σάντος: «Θα περιμένουμε, δεν θέλουμε να μπούμε στη διαδικάσία προβλέψεων. Γίνεται αξιολόγηση καθημερινά»

Για τον Μπαγκενκά: «Είναι σημαντικό για έναν επιθετικό να λύνει γρήγορα τον γόρδιο δεσμό. Το πέτυχε και οι προσδοκίες είναι πολύ μεγάλες και για τον συγκεκριμένο παίκτη»

Για τον Βαλμπουενά: «Είναι με διαφορά ο καλύτερος ξένος στο πρωτάθλημα, ευελπιστούμε ότι στο κύπελλο θα είναι τέτοια n πορεία μας ώστε να μας βοηθήσει και να τον βοηθήσει και η ομάδα να εκπληρωθούν οι στόχοι. Δεν είμαι τεχνικός διευθυντής για να απαντήσω να θα είναι και του χρόνου, είναι θέματα που χειρίζεται ο Μάκης Παπαϊωάννου και ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης. Συμβουλεύει και τους μικρούς. Δεν ήρθε για να παίξει και να φύγει και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι καλή η συνεργασία μας και θα τον αξιοποιήσουμε όσο δεν πάει».

Για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών: «Δεν είναι το καλύτερο να την πληρώνει ο απλός κόσμος. Είναι εύκολο να λαϊκίζουμε. Θεωρώ πως είναι προσωρινό το μέτρο και θα πρέπει να βρούμε σε αυτό το διάστημα πως θα απομονωθούν οι λίγοι που στερούν το δικαίωμα στους πολλούς να πηγαίνουν στο γήπεδο. Πρέπει να πάρουμε το μάθημα για να μην έχουμε νεκρούς. Τα σωματεία πως θα το κάνουν; Υπάρχουν κάμερες παντού. Θα πρέπει να είναι πιο αυστηρές οι ποινές».

Για τα δημοσιεύματα για τον Μάτσιν: «Προς τιμή του από την πρώτη στιγμή ενημέρωσε το Δ.Σ. όπως ενημέρωσε και με τη γραπτή του δήλωση. Ήρθε να χτίσει μια ομάδα από την αρχή, να την βελτιώσει και να πρωταγωνιστήσει. Βλέπετε πόσο καλό όνομα έχει στην Ισπανία. Είμαστε τυχεροί που είναι στις τάξεις μας αυτός ο προπονητής».

Για την ενίσχυση: «Ήθελε ο προπονητής να δει την ομάδα περισσότερο. Αυτό που προέχει είναι με το υπάρχον ρόστερ να κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε την Τετάρτη»

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τσούγκρισμα αυγών και μετά ξεκαθάρισμα για Ματσίν… -ThemaSports
02/05 @ 13:08

Τσούγκρισμα αυγών και μετά ξεκαθάρισμα για Ματσίν…

Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης χθες είχε συνάντηση με τους Πάμπλο Ματσίν και Μάκη Παπαιωάννου. Έγινε ο απολογισμός της σεζόν (ο Ισπανός περί τα τέλη του 2023 έπιασε δουλειά στο Κολόσσι), οι δυο τεχνικοί υπεύθυνοι κατέθεσαν τις δικές τους απόψεις.

«Ξό-Πασχα» θα κοιτάξουν το «σίριαλ» Φοίβου Βάκη… -ThemaSports
02/05 @ 07:56

«Ξό-Πασχα» θα κοιτάξουν το «σίριαλ» Φοίβου Βάκη…

Το ΔΣ του σωματείου απέφυγε να πάρει θέση, για το αν πρέπει να συνεχίσει ο Φοίβος Βάκη, να εκπροσωπεί τον Απόλλωνα στην Ομοσπονδία. Όπως γράψαμε προχθές εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος Γιώργος Αθηνής, να συναντηθεί τόσο με τον ίδιο τον Βάκη, όσο και με τους προέδρους της εταιρίας Νίκος Κίρζη και της γυναικείας ομάδας Αντρέα Μαραγκό.

Θεμα Φοίβου Βάκη - Τα λέει με όλους ο Αθηνής-ThemaSports
30/04 @ 21:35

Θεμα Φοίβου Βάκη - Τα λέει με όλους ο Αθηνής

Στο προσκήνιο το θέμα Φοίβου Βάκη στον Απόλλωνα, μετά τα «πυρά» που εξαπέλυσε κατά του Ανδρέας Μαραγκός, ζητώντας την παραίτηση του.

Ορίστηκε συνάντηση του Κίρζη με Ματσίν και Παπαϊωάννου – Ξεκαθαρίζει το θέμα παραμονής του Ισπανού κόουτς!-ThemaSports
30/04 @ 21:16

Ορίστηκε συνάντηση του Κίρζη με Ματσίν και Παπαϊωάννου – Ξεκαθαρίζει το θέμα παραμονής του Ισπανού κόουτς!

Αποτυχημένη ήταν η φετινή σεζόν για τον Απόλλωνα, καθώς δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τουλάχιστον το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Άσχημα τα νέα για τον τραυματισμό του ΄Άδωνη - Θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα-ThemaSports
30/04 @ 10:34

Άσχημα τα νέα για τον τραυματισμό του ΄Άδωνη - Θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα

Άσχημα τα νέα για τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, Ζαχαρία Άδωνη, ο οποίος τραυματίστηκε στον ψεσινό (29/04) αγώνα με αντίπαλο την Καρμιώτισσα στο στάδιο «Αλφαμέγα».

«Η διοίκηση είναι η πρώτη που θέλει να αλλάξει την κατάσταση»-ThemaSports
29/04 @ 22:09

«Η διοίκηση είναι η πρώτη που θέλει να αλλάξει την κατάσταση»

Δηλώσεις παραχώρησε ο προπονητής του Απόλλωνα μετά το τέλος του ματς με την Καρμιώτισσα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ