Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός διαχειρίστηκε πολύ σωστά το υπέρ του 2-0 στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Κάρλος Καρβαλιάλ, τονίζοντας πως ήταν μία δύσκολη νίκη σε μία έδρα όπου φέτος δεν έχουν καταφέρει να πάρουν νίκη ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Είμαστε πιο ενωμένοι, κάθε φορά και πιο ανταγωνιστικοί. Η διαφορά σε αυτό το παιχνίδι ήταν ότι σκοράραμε και κερδίσαμε αυτοπεποίθηση. Ήταν μία δύσκολη νίκη κόντρα σε μία ομάδα, η οποία στην έδρα της έχει νίκησει ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Είχαμε κατοχή σε πολύ καλό επίπεδο. Ο Ναβάρο και ο Μασούρας είχαν παίξει 120 λεπτά. Ο Σωτήρης (Αλεξανρόπουλος) είχε κάποιες ενοχλήσεις στα πλευρά Υπήρχε κούραση. Στο πρώτο μέρος ήμασταν κυριαρχικοί, όμως στο δεύτερο μέρος δεν καταφέραμε να απειλήσουμε και διαχειριστήκαμε πολύ σωστά το σκορ.

Για τον Ροντινέι:

«Δεν δίκαιο να μιλήσουμε συγκεκριμένα για τον παίκτη. Όλη η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά, ώστε ο Ροντινέι να καταφέρει ν' αποδώσει πολύ καλά».

Sdna.gr

 

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο «κέρβερος» Στρακόσα στην ΑΕΚ-ThemaSports
08/07 @ 22:00

Ο «κέρβερος» Στρακόσα στην ΑΕΚ

Το χρονικό μίας προαναγγεθλείσας μεταγραφής ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (8/7) με τον Θωμά Στρακόσα να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο στην ΑΕΚ και τη διοίκηση να ανακοινώνει τη σπουδαία μεταγραφή.

Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Στρακόσα - Υπογράφει συμβόλαιο έως το 2029!-ThemaSports
08/07 @ 18:00

Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Στρακόσα - Υπογράφει συμβόλαιο έως το 2029!

Στην ΑΕΚ θα αγωνίζεται για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Θωμάς Στρακόσα!

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στον Βόλο ο Κορρέα-ThemaSports
08/07 @ 17:20

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στον Βόλο ο Κορρέα

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Βόλου συνεχίζονται, με τους Βολιώτες να ανακοινώνουν την απόκτηση του 25χρονου πρώην κεντρικού αμυντικού της Ανόρθωσης, Παύλου Κορρέα.

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για πρώην ΑΕΛίστα!-ThemaSports
08/07 @ 17:32

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για πρώην ΑΕΛίστα!

Νέο όνομα για ΑΕΚ στον διεθνή Τύπο. Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον πρώην εξτρέμ της ΑΕΛ και νυν της Χάρτμπεργκ, Ντόνι Αβντιγιάι αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος του γερμανικού Sky Sport, Μπεν Χέκνερ!

Τέλος από την ΑΕΚ ο Χιώτης - Το μήνυμα του-ThemaSports
08/07 @ 14:18

Τέλος από την ΑΕΚ ο Χιώτης - Το μήνυμα του

Την αποχώρηση του από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ (ώστε ν’ ακολουθήσει πιθανότατα τον Χρήστο Κόντη στη Σαουδική Αραβία) ανακοίνωσε ο Διονύσης Χιώτης.

Θεωρούν δεδομένο τον υποβιβασμό της Λαμίας και... θέμα χρόνου την απόλυση Σατσιά! (ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ)-ThemaSports
07/07 @ 16:11

Θεωρούν δεδομένο τον υποβιβασμό της Λαμίας και... θέμα χρόνου την απόλυση Σατσιά! (ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ)

Σημερινό (07/07) δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας Sportime, θεωρεί δεδομένο τον... υποβιβασμό της Λαμίας στο πρωτάθλημα της Superleague της νέας περιόδου, αλλά και... θέμα χρόνου την απόλυση του Κύπριου προπονητή της ομάδας, Μαρίνου Σατσιά.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ