Τέτοια σταθερότητα απλά την θαυμάζεις
Η Πάφος παίζει ασταμάτητα από το καλοκαίρι αλλά δεν την σταματάει κανείς
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικα:
«Είναι απογοητευτικό αποτέλεσμα ο αντίπαλος πάλεψε για την ζωή του. Φτιάξαμε ευκαιρίες, προσπαθήσαμε να νικήσουμε, δεν σκοράραμε και το 0-0 είναι απογοητευτικό. Θα βελτιωθούμε, έχουμε μια κανονική βδομάδα για να προετοιμαστούμε και να δουλέψουμε. Δεν ήμασταν καλοί στο επιθετικό τρίτο. Είχαμε 10 σουτ που δεν βρήκαν στόχο, μπαλιές που δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε και δεχθήκαμε ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις».
Για το γεγονός ότι στα τελευταία στάδια οι Μπέζους και Σίμιτς έδειχναν κουρασμένοι και γιατί δεν έκανε πέμπτη αλλαγή: «Σταμάτησα τρεις φορές το παιχνίδι και δεν μπορούσα να κάνω άλλη».
Για το γεγονός πως ο αντίπαλος δεν δέχεται γκολ για πρώτη φορά φέτος: «Φτιάξαμε κάποιες φάσεις, δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Ο αντίπαλος κατάφερε να κλείσει καλά τους χώρους. Θα δουλέψουμε για να είμαστε καλύτεροι στο τελευταίο τρίτο. Σίγουρα δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο στα δύο προηγούμενα παιχνίδια που ήμουν στο πάγκο και σίγουρα δεν θα κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια».
Για το αν θέλει ενίσχυση η Ομόνοια: «Πρέπει να ρωτήσετε τον τεχνικό διευθυντή».