Γιάννης Ιωάννου

Με μοναδικό στόχο το δεύτερο σερί τρίποντο, η Ομόνοια θα κοντραριστεί απόψε (19:00) με την ΑΕΖ στο «Αμμόχωστος» για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το «τριφύλλι» είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά πρέπει να το επιβεβαιώσει στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που δεν κατάφερε να κάνει στον Α' γύρο στο ΓΣΠ, με αποτέλεσμα να χάσει δύο πολύτιμους βαθμούς.

Η ψυχολογία στο «Ηλίας Πούλλος» είναι ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα, μετά την έλευση του Κιετίλ Ρέκτναλ, ο οποίος φυσικά θέλει να κάνει το 3/3 στον πάγκο, αν συμπεριλάβουμε και το ματς του κυπέλλου απέναντι στον Διγενή Ύψωνα.

Ο Νορβηγός τεχνικός κατέστρωσε το αγωνιστικό του πλάνο μετρώντας αρκετές απουσίες, ενώ θεωρείται δεδομένο πως θα κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με την 11άδα που παρέταξε μεσοβδόμαδα στο παιχνίδι κυπέλλου.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Σιπριάνο και Αλιούμ, ο τιμωρημένος λόγω καρτών Κουλιμπαλί, καθώς και οι Ουζόχο, Κασάμα, Ανσαριφάρντ και Σεμέδο που αγωνίζονται με τις Εθνικές τους ομάδες.

Πιθανή ενδεκάδα: Φαμπιάνο, Μάθιους, Λανγκ, Παναγιώτου, Λέζιακς, Κούσουλος, Χαραλάμπους (Μπασιρού), Μπεζούς, Κακουλλής, Λοΐζου, Σίμιτς.

Στη διάθεση του Ρέκνταλ είναι και οι Παπαστυλιανού, Κελεπέσιης, Ψάλτης, Φράνσον, Ζαχαρίου, Μίλετιτς, Ανδρέου, Οζλέρ, Παντελή, Αμού και Προκοπίου.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Η παρακάμερα της Ομόνοιας για το πρώτο φιλικό στην Πολωνία-ThemaSports
08/07 @ 16:30

ΒΙΝΤΕΟ: Η παρακάμερα της Ομόνοιας για το πρώτο φιλικό στην Πολωνία

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας δημοσίευσε βίντεο με την παρακάμερα του πρώτου φιλικού αγώνα των «πράσινων» στην Πολωνία με αντίπαλο την Κρακόβια, όπου ηττήθηκε με 3-0.

Οι προσδοκίες των Ανδρέου και Οζλέρ - Δηλώσεις στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/07 @ 10:41

Οι προσδοκίες των Ανδρέου και Οζλέρ - Δηλώσεις στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, Παναγιώτης Ανδρέου και Τασίν Οζλέρ, μίλησαν στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV για τη συμμετοχή τους στην προετοιμασία του «τριφυλλιού», με το γραφείο Τύπου της ομάδας να δημοσιεύει μέρος των δηλώσεων τους.

Captain!-ThemaSports
07/07 @ 11:20

Captain!

Με το περιβραχιόνιο ο Κουλιμπαλί

Τα στιγμιότυπα με την Κρακοβία (Βίντεο)-ThemaSports
07/07 @ 10:05

Τα στιγμιότυπα με την Κρακοβία (Βίντεο)

Η Ομόνοια παρουσιάζει τα στιγμιότυπα από το πρώτο ξεμούδιασμα

Μασούρας: «Μέχρι τις 25 του μήνα θα είμαστε έτοιμοι»-ThemaSports
06/07 @ 21:20

Μασούρας: «Μέχρι τις 25 του μήνα θα είμαστε έτοιμοι»

Δηλώσεις του Γιάννη Μασούρα, μετά την φιλική ήττα της Ομόνοιας με 3-0 από την Κρακόβια.

«Βελτίωση σε όλα, από άμυνα μέχρι επίθεση – Είναι κατανοητό για πρώτο φιλικό»-ThemaSports
06/07 @ 21:10

«Βελτίωση σε όλα, από άμυνα μέχρι επίθεση – Είναι κατανοητό για πρώτο φιλικό»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας, Βάλντας Νταμπράουσκας μετά το πρώτο φιλικό στην Πολωνία που ολοκληρώθηκε με ήττα 0-3 από την Κρακοβία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ