Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision, μετά το τέλος του αγώνα στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στη Δόξα Κατωκοπιάς και τον Απόλλωνα, ο ποδοσφαιριστής της Λεμεσιανής ομάδας, Μουσάγκα Μπακένγκα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Ήταν δύσκολο παιχνίδι, ο προπονητής μας έλεγε συνεχώς να προσεγγίσουμε σωστά και με σοβαρότητα τον αντίπαλο και το παιχνίδι. Παλέψαμε και μου αρέσει ο τρόπος που παλεύουμε. Για 90 λεπτά, ήμασταν σαν λιοντάρια.
Το γκολ σημαίνει ότι είμαι σε θέση να δείξω στην ομάδα ότι μπορώ, σημασία για μένα έχει ότι κερδίσαμε με 3-0, αν χάναμε, το γκολ μου δεν θα είχε αξία. Αν πάρω τη μπάλα μπορώ να κάνω πράγματα, αλλά όπως είπα, το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε».
Στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου χορηγού διαιτησίας, την εταιρεία Wurth, ο πρόεδρος της ΚΟΠ αποκάλυψε τον νέο αρχιδιαιτητή.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/07 @ 12:45
Διαβάστε την αναφορά του Φανούριου για τον κ. Χέσκι και τον Απόλλωνα.
30/07 @ 11:43
Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.
30/07 @ 11:15
Διαβάστε την ενημέρωση από τον Απόλλωνα για τα τέσσερα φιλικά που θα δώσει στην Κύπρο.
29/07 @ 09:22
Βγήκε το πόρισμα για τον τραυματισμό του Γκάρι Ροντρίγκεζ
28/07 @ 13:55
Τον Εμίλ Χέσκι θέλει να φέρει στον Απόλλωνα ο Γκέιμπριελ Κρεγκ!
27/07 @ 08:39
Νέες απώλειες για την ομάδα του Πίττα και του Ντούσαν Κέρκεζ .με τον Κύπριο επιθετικό να χάνει και πέναλτι
BEST OF THEMASPORTS