Δηλώσεις από Ντράγκομιρ και Ρους για τη χθεσινή νίκη της Πάφου επί του Ολυμπιακού (1-0) στη β' φάση του κυπέλλου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
Ντράγκομιρ: "Είμαστε χαρούμενοι που νικήσαμε, θα περιμένουμε τον επόμενο γύρο. Ήταν ένα δύσκολο γήπεδο στο οποίο αγωνιστήκαμε, μια δύσκολη ομάδα που έπαιζε άμυνα. Στο τέλος πήραμε τη νίκη και αυτό μετρά για μένα. Εκτιμούμε πολύ την παρουσία του κόσμο και είμαστε ευγνώμων που ήρθαν, αν και παίζαμε πολύ μακριά από την πόλη μας. Ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι εύκολο και προσπαθούμε να τους το ανταποδίδουμε με χαρά.
Ρους: "Είμαι χαρούμενος για τη νίκη αλλά ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ανοίξαμε το σκορ αλλά είχαμε και ευκαιρίες, για να είμαι ειλικρινής δεν ξεκινήσαμε καλά το δεύτερο ημίχρονο και σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να σκοράρεις για να γίνεται ευκολότερο το έργο. Όσον αφορά την ΑΕΚ, θα προετοιμαστούμε αναλόγως και θα πάμε για να κερδίσουμε".
Τον Εμίλ Χέσκι θέλει να φέρει στον Απόλλωνα ο Γκέιμπριελ Κρεγκ!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/07 @ 13:32
Η Πάφος έχει απέναντι της μια ποιοτική ομάδα, αλλά μπορεί να πάρει την πρόκριση.
27/07 @ 20:05
Στο τελευταίο λεπτό της... 10λεπτης καθυστέρησης, η Πάφος δέχθηκε την ψυχρολουσία από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και έχασε το πλεονέκτημα που κρατούσε στα χέρια της ενόψει του επαναληπτικού.
26/07 @ 16:42
Διαιτητική ομάδα από την Ρουμανία επέλεξε η UEFA να διευθύνει τον επαναληπτικό αγώνα του 2ου προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Maccabi Tel Aviv και Πάφος FC.
26/07 @ 10:03
Σύμφωνα με πληροφορίες η Πάφος FC ενδιαφέρεται για τον 18χρονο Pedro Gabriel (Pedrinho) o οποίος ανήκει στην Grêmio.
25/07 @ 18:56
Η Πάφος με ανακοίνωση της ενημερώνει ότι θα δημιουργήσει στα γραφεία της ομάδας, αίθουσα αφιερωμένη στην ποδοσφαιρική ιστορία της πόλης.
25/07 @ 12:10
Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΚΟΑ, ενημερώνει ότι η Δημόσια Διαβούλευση για το «Στέλιος Κυριακίδης» που ήταν για σήμερα Παρασκευή 25 Ιουλίου στην Πάφο, αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί πιθανότητα την επόμενη Παρασκευή (01/08).
BEST OF THEMASPORTS