Οι δηλώσεις του Νίκολα Μιλουτίνοφ μετά την τρομερή του εμφάνιση στο Ολυμπιακός-Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Βραδιά καριέρας έκανε κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος -με 20 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ- οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη (89-72).
Μάλιστα, ο Σερβος σέντερ αποθεώθηκε από τον κόσμο των Πειραιωτών, τονίζοντας στις δηλώσεις του ότι αυτός ήταν και ο λόγος που επέστρεψε στους «ερυθρόλευκους».
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε στην κάμερα της Nova για:
-το ματς: «Ξέραμε τι σημαίνει το σημερινό ματς. Ήταν ένα τελικός. Εμείς βάλαμε τον εαυτό μας σε αυτή την κατάσταση και κάναμε ένα πρώτο βήμα και βρήκαμε τον τρόπο να καλύψουμε λίγο από τις ήττες μας».
-την απουσία του Φαλ: «Είναι δύσκολο γιατί είναι από τους παίκτες κλειδιά και ειδικά με τον τρόπο που έπαιζε τελευταία».
-την αποθέωσή του από την εξέδρα: «Είναι ο λόγος που επέστρεψα. Είναι τρομερό και είναι ο λόγος που γύρισα. Είναι μοναδικό συναίσθημα».
sport-fm.gr
Με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο, ο Απόλλωνας κοντράρεται απόψε (18:00) στο Δασάκι με τον Εθνικό για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/11 @ 01:11
Ο προπονητής της Παρτίζαν, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, μίλησε για τις εξελίξεις γύρω από το NBA Europe, τονίζοντας ότι η Ευρωλίγκα θα γίνει καλύτερη αν όλες οι ομάδες της έχουν τα ίδια δικαιώματα.
08/11 @ 00:54
Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, στη συνέντευξη Τύπου μετά την εντός έδρας νίκη των «ερυθρόλευκων» κόντρα στην Παρτίζαν.
07/11 @ 23:56
Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Παρτίζαν στο ΣΕΦ για την 9η αγωνιστική της διοργάνωσης.
07/11 @ 23:11
Μετά από μια αναμέτρηση που ήταν ντέρμπι καθ’ όλη τη διάρκειά της, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε δύσκολα με 80-71 την Παρτίζαν στο ΣΕΦ, παραμένοντας κοντά στην κορυφή της Ευρωλίγκας!
05/11 @ 23:08
Ο Παναθηναϊκός δεν εμφανίστηκε ποτέ στο Βελιγράδι, έκανε τη χειρότερή του φετινή εμφάνιση και έγινε εύκολη λεία για τον Ερυθρό Αστέρα, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 86-68.
04/11 @ 11:16
Ο Βασίλης Σπανούλης παραμένει στον πάγκο της Εθνικής ομάδας τουλάχιστον ως το 2027. Κανονικά παρών και στα παράθυρα του Νοεμβρίου, κάλεσμα της ΕΟΚ στους «αιώνιους» για τους διεθνείς.
BEST OF THEMASPORTS