Ανδρέας Χρίστου

Στο επίκεντρο του... μεταγραφικού ρεπορτάζ στην Κύπρο και την Ομόνοια βρίσκεται τις τελευταίες μέρες το όνομα του Λοΐζου Λοΐζου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο 20χρονος εξτρέμ βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων και ήδη κάποιες από αυτές έκαναν προτάσεις που δεν ικανοποίησαν την Ομόνοια. Πιο πρόσφατη αυτή της Χέρενφεν, με τις πληροφορίες από το εξωτερικό να αναφέρουν ότι οι Ολλανδοί τον θέλουν δανεικό με οψιόν αγοράς στο 1,7 εκατ. το καλοκαίρι.

Από την στιγμή που βρισκόμαστε ακόμη στις 18 Ιανουαρίου τότε αναμένεται ότι θα προκύψουν και άλλες προτάσεις και αναλόγως θα τις εξετάσει η Ομόνοια αλλά και ο παίκτης.

Το σημαντικό για τον Λοΐζου είναι πως βρήκε τον καλό του εαυτό μετά από καιρό και ξεδιπλώνει το ταλέντο του. Από εκεί και πέρα το μόνο που έχει να κάνει είναι να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και το μεγάλο βήμα για το εξωτερικό θα έρθει σίγουρα.

Είτε μέχρι το τέλος του μήνα, είτε το καλοκαίρι... Λογικό είναι για έναν 20χρονο με το ταλέντο του Λοΐζου να ανυπομονεί για το επόμενο βήμα όμως την ίδια στιγμή δεν πρέπει να πάρει βεβιασμένες αποφάσεις. Από την άλλη η διοίκηση της Ομόνοιας πρέπει να χειριστεί το θέμα σωστά για να βγει κερδισμένη και οικονομικά αλλά και προς ένα δικό της παιδί.

Επιπρόσθετα, το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο και οι πράσινοι χρειάζονται έτσι κι αλλιώς ενίσχυση, μια ενδεχόμενη πώληση του Λοΐζου τότε θα δημιουργήσει την ανάγκη για ποιοτική ενίσχυση και στα εξτρέμ. Οπότε καλό είναι να προετοιμαστούν για όλα τα ενδεχόμενα και να μην μείνουν πάλι τελευταία στιγμή να ψάχνονται...

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΣΟΡΤΙ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
18/05 @ 17:43

ΑΣΟΡΤΙ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ασορτί με το γιορτινό κλίμα ενός τελικού κυπέλλου και τα... αυτοκίνητα των Ομονοιατών βαμμένα στα χρώματα της ομάδας τους.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Πληροφορίες ενόψει τελικού-ThemaSports
18/05 @ 17:01

ΟΜΟΝΟΙΑ: Πληροφορίες ενόψει τελικού

Σημαντικές πληροφορίες παραθέτει η Ομόνοια αναφορικά με τον τελικό κυπέλλου κόντρα στην Πάφο.

«Πρασίνισε» η Παπανικολή - Σε ρυθμούς τελικού οι Ομονοιάτες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
18/05 @ 16:41

«Πρασίνισε» η Παπανικολή - Σε ρυθμούς τελικού οι Ομονοιάτες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι οπαδοί της Ομόνοιας μαζεύτηκαν και κάνουν... προθέρμανση αρκετές ώρες πριν την έναρξη (20:00) του τελικού κυπέλλου.

Ξεκίνησαν από τώρα τα... «πράσινα καραβάνια» για ΓΣΠ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
18/05 @ 12:39

Ξεκίνησαν από τώρα τα... «πράσινα καραβάνια» για ΓΣΠ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Αρκετοί οπαδοί της Ομόνοιας που βρίσκονται εκτός Λευκωσίας, έχουν ήδη ξεκινήσει το ταξίδι τους στην πρωτεύουσα, ενόψει του αποψινού (20:00) τελικού κυπέλλου με αντίπαλο την Πάφος FC!

Πρωινό κτύπημα... τελικού ο Στεπίνσκι-ThemaSports
18/05 @ 11:48

Πρωινό κτύπημα... τελικού ο Στεπίνσκι

Σε ρυθμούς τελικού ο Στεπίνσκι, με τον Πολωνό φορ της Ομόνοιας να ανεβάζει την πιο κάτω φωτογραφία σήμερα το πρωί στα social media:

Καταπράσινο «κτύπημα» από Τζον Χριστοδούλου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
17/05 @ 23:00

Καταπράσινο «κτύπημα» από Τζον Χριστοδούλου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από τον Τζον Χριστοδούλου, ενόψει του τελικού Κυπέλλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ