Αναφορικά με τη ρίψη κροτίδας και τον διακοπέντα ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Νέας Σαλαμίνας – ΑΠΟΕΛ, η Αστυνομία προχώρησε χθες βράδυ βάσει δικαστικού εντάλματος, στη σύλληψη ενός προσώπου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πρόκειται για 22χρονο από τη Λευκωσία, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Σήμερα, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.
Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.
Πηγή: www.tothemaonline.com
Η Πάφος είναι φαβορί για τον τίτλο και θέλει να το... επιβεβαιώνει.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/10 @ 17:42
Δείτε τις ενδεκάδες στο Freedom 24 Krasava ΕΝΥ-Νέα Σαλαμίνα στο πλαίσιο της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola Α’, Β’ Κατηγορίας.
01/10 @ 17:06
Δείτε τις ενδεκάδες στο Ακρίτας Χλώρακας-Δόξα στο πλαίσιο της α’ φάσης του κυπέλλου Coca-Cola.
01/10 @ 21:30
Με τρεις αγώνες αρχίζει η δράση στο Κύπελλο Coca - Cola Α' και Β' Κατηγορίας. Η ΑΕΛ κέρδισε με 1-2 τον Εθνικό Λατσιών. Ο Ακρίτας Χλώρακας κέρδισε με 5-2 την Δόξα και η Νέα Σαλαμίνα πήρε την πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι απέναντι στον Ύψωνα.
01/10 @ 09:37
Με τρεις αγώνες αρχίζει σήμερα Τετάρτη 1η Οκτωβρίου η δράση στο Κύπελλο Coca - Cola Α' και Β' Κατηγορίας.
29/09 @ 15:34
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας των αγώνων της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola Α’, Β’ Κατηγορίας που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Τετάρτη.
19/09 @ 12:41
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τα ματς της Α' φάσης του Κυπέλλου Coca - Cola Α' και Β' Κατηγορίας
BEST OF THEMASPORTS