Τέτοια σταθερότητα απλά την θαυμάζεις
Η Πάφος παίζει ασταμάτητα από το καλοκαίρι αλλά δεν την σταματάει κανείς
Ακολουθήστε μας στο Google news
Καρδιοχτύπησε, αλλά προκρίθηκε στους «32» του FA Cup η Νότιγχαμ Φόρεστ!
Οι Reds δυσκολεύτηκαν πολύ και στον επαναληπτικό τους (2-2 το πρώτο ματς) κόντρα στην Μπλάκπουλ της τρίτης κατηγορίας, ισοφαρίστηκαν παρότι προηγήθηκαν με 2-0 στο 46’, αλλά τελικά πήραν τη νίκη 3-2 με «χρυσό» σκόρερ τον Γουντ, στο 110’ της παράτασης!
Βασικός αγωνίστηκε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, με την ομάδα του να αντιμετωπίζει την Μπρίστολ Σίτι στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.
Η Νότιγχαμ ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ στο 16’ με τον Ομομπαμίντελε, ενώ ο Ντανίλο εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας για το 0-2 στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου.
Ωστόσο, η αξιόμαχη Μπλάκπουλ αρχικά μείωσε στο 61’ με τον Μόργκαν και στη συνέχεια ισοφάρισε με τον Τζόζεφ στο 78’, στέλνοντας το ματς στην παράταση.
Εκεί, ο Κρις Γουντ ήταν ο ήρωας για την ομάδα του Εσπίριτο Σάντο, σκοράροντας στο 110’ για το τελικό 2-3!
WOOD you look at that... 👀
— Emirates FA Cup (@EmiratesFACup) January 17, 2024
The @NFFC forward scores again! 🔥#EmiratesFACup pic.twitter.com/cdnTicjll7
Τα αποτελέσματα της βραδιάς (17/01):
Μπλάκπουλ - Νότιγχαμ Φόρεστ 2-3 παρ. (2-2 κ.δ)
Έβερτον - Κρίσταλ Πάλας 1-0
Μπρίστολ Ρόβερς - Νόριτς 1-3
Πηγή: sport-fm.gr