Ο Δήμος Λεμεσού τίμησε τον Άρη στην παρουσία Φεντόροφ

 Ο Δήμος Λεμεσού τίμησε τον Άρη στην παρουσία Φεντόροφ

Ο Άρης αναφέρεται στην βράβευση του Δήμου Λεμεσού στην ομάδα του για την κατάκτηση του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της περιόδου 2022-23. 

 

Η ενημέρωση:

Η Λεμεσός τίμησε τους πρωταθλητές!

Ο Δήμος Λεμεσού βράβευσε τον Άρη για την κατάκτηση του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της περιόδου 2022-23.
Το βραβείο του Άρη παρέλαβαν ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας Βλάντιμιρ Φεντόροφ, ο πρόεδρος του σωματείου Λύσανδρος Λυσάνδρου και ο γενικός διευθυντής Δημήτρης Γιαννέλης.

Περήφανοι που εκπροσωπήσαμε τη Λεμεσό και την Κύπρο στην Ευρώπη!

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΧΑΜΟΣ στην Τουρκία: Διεθνής παίκτης αντέδρασε την ώρα της αλλαγής - Ζητούν την απομάκρυνση του από το ρόστερ!

ΧΑΜΟΣ στην Τουρκία: Διεθνής παίκτης αντέδρασε την ώρα της αλλαγής - Ζητούν την απομάκρυνση του από το ρόστερ!

Ένας από τους αστέρες της Εθνικής ομάδας της Τουρκίας τα έβαλε με τους οπαδούς της ομάδας στο Μουντιάλ και προκάλεσε αντιδράσεις.

BEST OF THEMASPORTS