Βάσει του ρεπορτάζ, η πρόταση του Ολυμπιακού είναι για το 70% των δικαιωμάτων του παίκτη και υπογραμμίζεται ότι «άλλα στοιχεία δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Προς το παρόν, η ιδέα του Ποδοσφαιρικού Συμβουλίου της Μπόκα είναι να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις για την επίτευξη καλύτερης προσφοράς».
Την ίδια στιγμή ο γνωστός δημοσιογράφος, Σέζαρ Μέρλο αναφέρει ότι «η Μπόκα θεωρεί χαμηλή την προσφορά του Ολυμπιακού για τον παίκτη, θα την απορρίψει, αλλά δεν κλείνει την πόρτα», επισημαίνοντας πως και ο Ολυμπιακός έχει διάθεσ να επανέλθει για την απόκτηση του παίκτη.
Όσο για το τι θέλει ο παίκτης; Ο Μέρλο ανέφερε ότι «ο Βαλεντίνι καταλαβαίνει ότι ήρθε η ώρα να κάνει το άλμα στην Ευρώπη».
Εκτός από τον Ολυμπιακό, η Λάτσιο, η Ρόμα, η Μίλαν και η Σαλερνιτάνα είναι γνωστό ότι ενδιαφέρονται για τη μετακίνηση του Βαλεντίνι. Το τελευταίο ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρει ότι η Λάτσιο σχεδιάζει να αγοράσει τον αμυντικό, αλλά για ποσό χαμηλότερο από τη ρήτρα. Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Βαλεντίνι έχει συμβόλαιο με την Μπόκα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024.
Sdna.gr