Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Κώστας Φασουλιώτης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για το θέμα των αντιαθλητικών συμπεριφορών: «Είναι καιρός κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Γίνονται απίστευτα πράγματα. Έχουμε ένα πολύ ωραίο πρωτάθλημα αλλά θέλουμε σοβαρότητα και από τον κόσμο».

Για την έλλειψή ελέγχων: «Για να μπεις στο γήπεδο πρέπει αν περάσεις από κάποιους ελέγχους. Εγώ έχω αποχή τρία χρόνια από το γήπεδο. Την πρώτη μέρα που πήγα γήπεδο μετά από 3 χρόνια, δεν είδα κανένα έλεγχο. Γενικά στην χώρα μας δεν έχει οργάνωση. Αστυνομία και Κράτος πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Πρέπει κάποιος να πάει φυλακή για να γίνουν ξανά τα γήπεδα μας για οικογένεια. Δεν γίνεται να πηγαίνει κάποιος γήπεδο και να προσπαθήσει να κτυπήσει τον άλλο και να μην έχει καμιά συνέπεια».

Για τις ευθύνες των διοικήσεων: «Τέλειωσε το Απόλλων-ΑΠΟΕΛ και είδαμε 10 ανακοινώσεις. Έχουν ευθύνες και οι διοικήσεις των ομάδων. Εγώ είμαι με χίλια για να γίνει αποχή από τους παίκτες. Εγώ τους στηρίζω και δεν θα τους αδικήσεις κανείς».

Για την κροτίδα στον Αρμπολέδα από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ: «Το μεγάλο ποσοστό των οπαδών του ΑΠΟΕΛ στηρίζουν την ομάδα. Αυτός που την έριξε, δεν είναι ΑΠΟΕΛίστας. Αν δεν σηκωνόταν ο Αρμπολέδα θα έχανε το παιχνίδι η ομάδα».

Για την μάχη του τίτλου και πως βλέπει τον ΑΠΟΕΛ: «Το ΑΠΟΕΛ είναι δίκαια στην κορυφή. Για να είσαι επιτυχημένος στον ΑΠΟΕΛ πρέπει να είσαι στην πρώτη θέση. Η δεύτερη θέση είναι αποτυχία. Για αυτό είναι τόσο μεγάλη ομάδα. Θεωρώ χρειάζεται ενίσχυση στο επιθετικό κομμάτι. Συγχαρητήρια στην διοίκηση και στους παίκτες. Η Ανόρθωση επίσης είναι πολύ καλή ομάδα, δίκαια βρίσκεται εκεί. Μου αρέσει πολύ να την βλέπω».

Τι ξεχωρίζει στον ΑΠΟΕΛ και το επόμενο ματς: «Η διαφορά του φετινού ΑΠΟΕΛ είναι πως μεσοαμυντικά έχει πάρα πολύ καλή παρουσία. Είναι μια απίστευτη σοβαρή ομάδα. Θα κρούσω τον κώδωνα του κινδύνου για το επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό».

Για το θέμα με τον Γαβριήλ: «Με τον Σταύρο Γαβριήλ έχω δουλέψει μαζί του 11 χρόνια στις ακαδημίες. Αυτό που θα του έλεγα εγώ είναι πως το ΑΠΟΕΛ έχει πολλά να του δώσει. Ίσως ένας διάλογος με τον ΑΠΟΕΛ θα βοηθήσει. Δεν γνωρίζω όμως τις καταστάσεις, είμαι λίγο μακριά. Η ταπεινή μου γνώμη είναι να συζητήσει ξανά με τη διοίκησή για να βρεθεί η λύση».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΕΛ: Και επίσημα στην εποχή Γκαγιέγο-ThemaSports
17/05 @ 14:14

ΑΠΟΕΛ: Και επίσημα στην εποχή Γκαγιέγο

Στην εποχή του Νταβίντ Γκαγιέγο μπήκε και επίσημα ο ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Ισπανού προπονητή μέχρι τον Μάιο του 2025.

Κβίλι: «Κλωτσά» το τρελό πακέτο του Άρη; -ThemaSports
17/05 @ 08:04

Κβίλι: «Κλωτσά» το τρελό πακέτο του Άρη;

Το προηγούμενο διήμερο, όλες οι πληροφορίες έλεγαν ότι ο Κβιλιτάια, λέει "ναι" στο κάλεσμα του Άρη και στο «τρελό πακέτο» οικονομικής προσφοράς που του έκανε ο ιδιοκτήτης της ομάδας.

Ισπανικό μοντέλο-ThemaSports
16/05 @ 22:00

Ισπανικό μοντέλο

Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται να μπει σε μία νέα εποχή για πρώτη φορά στην ιστορία του

Γέλια Ντονγκαλά και δυσαρέσκεια Μπεν για τα βραβεία του ΠΑ.Σ.Π.: «Πως είναι δυνατόν;» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
16/05 @ 09:11

Γέλια Ντονγκαλά και δυσαρέσκεια Μπεν για τα βραβεία του ΠΑ.Σ.Π.: «Πως είναι δυνατόν;» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, Ντονγκαλά και Μπεν, εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους στα social media για τα βραβεία του ΠΑ.Σ.Π.

ΚΒΙΛΙΤΑΙΑ στο {TS}: «Είναι πολύ σημαντικό που κατακτήσαμε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
15/05 @ 21:24

ΚΒΙΛΙΤΑΙΑ στο {TS}: «Είναι πολύ σημαντικό που κατακτήσαμε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις στην κάμερα του ThemaSports έκανε ο ποδοσφαιριστής του πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ, Γκιόργκι Κβιλιτάια, ο οποίος είναι παρών στην αποψινή εκδήλωση για τα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023-2024.

Μαρκίνιος μέχρι το 2028-ThemaSports
15/05 @ 12:00

Μαρκίνιος μέχρι το 2028

Για πάντα στον ΑΠΟΕΛ ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Μαρκίνιος

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ