«Η Τσέλσι φορτσάρει για Παυλίδη, έστειλε ανθρώπους να τον δουν»!

 «Η Τσέλσι φορτσάρει για Παυλίδη, έστειλε ανθρώπους να τον δουν»!

Ο Βαγγέλης Παυλίδης ενδεχομένως να κάνει το μεγαλύτερο άλμα της καριέρας του αυτό τον μήνα, με την Τσέλσι να έχει ήδη στείλει ανθρώπους να τον παρακολουθήσουν στην Άλκμααρ!

Η Evening Standard αναφέρει ότι ο Έλληνας επιθετικός παραμένει σε υψηλή θέση στα υπόψιν των «μπλε» του Λονδίνου, οι οποίοι θέλησαν να τον παρακολουθήσουν ακόμα πιο προσεκτικά.

Έστειλαν ανθρώπους να δουν τον ποδοσφαιριστή στην Άλκμααρ, με τον Παυλίδη να «ελπίζει να ξεκινήσει κάτι νέο μέσα στον Ιανουάριο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το εν λόγω Μέσο.

Μαζί με την Τσέλσι, φέρονται να τον έχουν παρακολουθήσει και οι Φούλαμ, Μπαρτσελόνα και Μίλαν τις τελευταίες μέρες, με την AZ να περιμένει πλέον προτάσεις μέσα στον τρέχον μήνα, στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

 

 

england365.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Αλλάζουν... όνομα οι ακαδημίες της Τσέλσι: Ο λόγος και οι βλέψεις πίσω από αυτήν την κίνηση!

Αλλάζουν... όνομα οι ακαδημίες της Τσέλσι: Ο λόγος και οι βλέψεις πίσω από αυτήν την κίνηση!

Η Τσέλσι αλλάζει ονομασία στην ακαδημία της, χωρίς να «απομακρύνεται» από τη φιλοσοφία της, που εδώ και χρόνια είναι σημείο αναφοράς του συλλόγου. Οι «μπλε» ανακοίνωσαν πως οι ομάδες Under-21 και Under-19 θα μετονομαστούν σε «Cobham Next Gen», υπό την τεχνική ηγεσία του Χάρι Χάντσον. Τι κρύβεται, όμως, πίσω από αυτήν την κίνηση και τι σηματοδοτεί για την επόμενη γενιά;

BEST OF THEMASPORTS