Καμία δυσκολία δεν αντιμετώπισε η Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στη Χάντερσφιλντ, καθώς επικράτησε με 5-0 (07/01) και πέρασε στον τέταρτο γύρο του FA Cup. Επέστρεψε από την… κόλασε η Νότιγχαμ Φόρεστ (2-2) και πάει σε επαναληπτικό στην έδρα της Μπλάκπουλ, όπως και η Γουέστ Χαμ (1-1), που θα χρειαστεί να αγωνιστεί ξανά με τη Μπρίστολ Σίτι. Αποχώρησε στο πρώτο ημίχρονο με τραυματισμό ο Μαυροπάνος.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Εύκολο ματς είχε στο Έτιχαντ η Μάντσεστερ Σίτι για τον τρίτο γύρο του FA Cup. Το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα επικράτησε με 5-0 (07/01) και έτσι εξασφάλισε την παρουσία της στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Φόντεν, έπειτα από μία όμορφη συνεργασία, άνοιξε το σκορ στο 33’, για να ακολουθήσει έπειτα ο Άλβαρες στο 37’, διπλασιάζοντας τα τέρματα των «πολιτών».

Η κατάσταση είχε πια απλοποιηθεί, με τον Μπομπ στο 58’ να κάνει το 3-0 και τον Φόντεν να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 65’, για το 4-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ντοκού στο 74’, έπειτα από ασίστ του Κέβιν Ντε Μπρόινε, που επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους, ύστερα από απουσία πέντε μηνών!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ τα… χρειάστηκε στο Σίτι Γκράουντ, αλλά τελικά «ανάσανε» κόντρα στην Μπλάκπουλ. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να πετούν στο… καναβάτσο την ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, καθώς μέσα σε διάστημα δύο λεπτών (25’, 27’) απέκτησαν προβάδισμα δύο τερμάτων, χάρη στα τέρματα των Γκάμπριελ και Μόργκαν.

Παρ’ όλα αυτά, η Νότιγχαμ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, μείωσε με τον Ντομίνγκες στο 39’ και ισοφάρισε στο 56’ με τον Γκιμπς-Γουάιτ, με το 2-2 να παραμένει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα. Έτσι, θα χρειαστεί να ξανασυναντηθούν στην έδρα της Μπλάκπουλ, ώστε να λύσουν τις διαφορές τους.

Ο επαναληπτικός θα είναι απαραίτητος και για τη Γουέστ Χαμ, καθώς έμεινε στο 1-1 στο Λονδίνο, απέναντι στη Μπρίστολ Σίτι. Τα «σφυριά» προηγήθηκαν με τον Μπόουεν στο 4’, όμως λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Κόνγουεϊ ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους, με το σκορ να μη διαφοροποιείται ως το τέλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρώτο μέρος, ο Ντίνος Μαυροπάνος αντικαταστάθηκε λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Στα υπόλοιπα ματς, η Ρέξαμ κατάφερε να πάρει την πρόκριση, επικρατώντας με 1-0 της Σριούσμπερι, ενώ η Γουέστ Μπρομ κέρδισε άνετα με 4-1 την Όντερσοτ. Εύκολο ματς είχε και η Λιντς, που επικράτησε με 3-0 στην έδρα της Πιτέρμπορο, ενώ σε ρεβάνς οδηγήθηκαν Λούτον και Μπόλτον, που έμειναν στο 0-0.

Τα αποτελέσματα του FA Cup, για τις αναμετρήσεις που διεξήχθησαν στις 16:00 (07/01):

Γουέστ Μπρομ – Όλντερσοτ 4-1

Γουέστ Χαμ – Μπρίστολ Σίτι 1-1

Λούτον – Μπόλτον 0-0

Μάντσεστερ Σίτι – Χάντερσφιλντ 5-0

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπλάκπουλ 2-2

Πιτέρμπορο – Λιντς 0-3

Σριούσμπερι – Ρέξαμ 0-1

www.bnsports.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Μισό λεπτό, θέλω να πω κάτι»: Η τελευταία ομιλία του Κλοπ στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 14:55

«Μισό λεπτό, θέλω να πω κάτι»: Η τελευταία ομιλία του Κλοπ στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν τους άφησε να φύγουν. Δεν μπορούσε να μην τους μιλήσει. Στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ. Για μία ακόμη φορά. Για τελευταία φορά. Ακόμη και αν οι φίλοι των «κόκκινων» ελπίζουν μελλοντικά πως ο Γιούργκεν Κλοπ, κάποια στιγμή, θα γυρίσει!

Ρόμα - Τζένοα 1-0: Ο Λουκάκου κλείδωσε την 6η θέση και την Ευρώπη για τους τζαλορόσι-ThemaSports
19/05 @ 23:50

Ρόμα - Τζένοα 1-0: Ο Λουκάκου κλείδωσε την 6η θέση και την Ευρώπη για τους τζαλορόσι

Μία χρυσή κεφαλιά του Ρομέλου Λουκάκου στο 79ο λεπτό ήταν αρκετή για να δώσει στην Ρόμα τη νίκη με 1-0 επί της Τζένοα και να της εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

La Liga: Η ματσάρα μεταξύ Βιγιαρεάλ και Ρεάλ είχε ήρωα τον Σέρλοθ-ThemaSports
19/05 @ 23:40

La Liga: Η ματσάρα μεταξύ Βιγιαρεάλ και Ρεάλ είχε ήρωα τον Σέρλοθ

Οι Βιγιαρεάλ και Ρεάλ προσέφεραν ένα παιχνίδι σκέτη διαφήμιση για την La Liga, με τους πρωταθλητές Ισπανίας να παίρνουν αβαντάζ τριά γκολ στο πρώτο μέρος αλλά το κίτρινο υποβρύχιο να παίρνει ισοπαλία 4-4 με τέσσερα γκολ του Σέρλοθ

Ίντερ - Λάτσιο 1-1: Ο Ντάμφρις δεν άφησε τους Ρωμαίους να χαλάσουν τη φιέστα τίτλου-ThemaSports
19/05 @ 21:05

Ίντερ - Λάτσιο 1-1: Ο Ντάμφρις δεν άφησε τους Ρωμαίους να χαλάσουν τη φιέστα τίτλου

Η Λάτσιο προηγήθηκε στο "Μεάτσα" με τον Καμάντα αλλά ο Ντάμφρις βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει για την Ίντερ λίγο πριν από το φινάλε (1-1), στο ματς με το οποίο οι νερατζούρι γιόρτασαν μαζί με το κοινό τους την πρόσφατη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έβαλε όλο το Άνφιλντ να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή, Άρνε Σλοτ-ThemaSports
19/05 @ 20:50

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έβαλε όλο το Άνφιλντ να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή, Άρνε Σλοτ

Μαγικές στιγμές ποδοσφαιρικού πολιτισμού εκτυλίχθηκαν στο Άνφιλντ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να βάζει όλο το γήπεδο να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή των "κόκκινων", Άρνε Σλοτ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ