Η μαγεία του FA Cup: Έπαιξε σε ηλικία 15 ετών και του αφαίρεσαν τον χορηγό ηλεκτρονικού τσιγάρου στη φανέλα!

Η μαγεία του FA Cup: Έπαιξε σε ηλικία 15 ετών και του αφαίρεσαν τον χορηγό ηλεκτρονικού τσιγάρου στη φανέλα!

Ο Ρόρι Φίνεραν της Μπλάκμπερν κατάφερε σε ηλικία 15 ετών και 10 μηνών να παίξει σε ματς Κυπέλλου Αγγλίας, βίωσε τη μαγεία της διοργάνωσης, αλλά και αντίκρισε την ευαισθησία και την ανάγκη όλα να γίνονται σωστά στη ζωή και το ποδόσφαιρο, αφού είναι ακόμα ανήλικος.

Ο πιτσιρικάς κατέγραψε το επαγγελματικό ντεμπούτο του με τη φανέλα των «ρόβερς» στο παιχνίδι κόντρα στην Κέμπριτζ και πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στις καθυστερήσεις αντί του Σμόντις.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έρχεται ΚΟΜΒΙΚΟ ματς...

Έρχεται ΚΟΜΒΙΚΟ ματς...

Για την ΑΕΚ η δουλειά έγινε κόντρα στην ΕΝΥ παρά την μέτρια εμφάνιση, όμως τα δύσκολα είναι μπροστά. Την Κυριακή η ομάδα της Λάρνακας ταξιδεύει στην Πάφο για ματς που έχει χαρακτηριστικό... έξι βαθμών.