Το εντυπωσιακό drone show στην Τούμπα για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ!
Η φανέλα, το σήμα, τα 100 χρόνια ιστορίας, όλα αποτυπώθηκαν στον ουρανό της Θεσσαλονίκης, πάνω από την Τούμπα, στο drone show της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τους εορτασμούς του ενός αιώνα «ζωής»!




Στις εννέα νίκες σε 11 αγώνες έφθασε η ομάδα της Λεμεσού, με το συγκρότημα της Πάφου να μετράει τρεις επιτυχίες σε δέκα παιχνίδια.
Διψήφιο πόντων, και συγκεκριμένα 16, για λογαριασμό της νικήτριας ομάδας πέτυχαν η Άνθια Παπαδούρη (4 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ) και Sara Nicole Dickey (2 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 9 ασίστ).
O AΠΟΠ πέτυχε το πρώτο καλάθι του αγώνα με την Κουκλάδα, με την ΑΕΛ στη συνέχεια να φτιάχνει σερί εννέα πόντων που ολοκληρώθηκε με το λέι απ από την Παπαδούρη (9-2), ενώ η διαφορά έφθασε σε διψήφιο αριθμό πόντων (17-6) με το καλάθι της Όρλοβιτς στο 6'.
Μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου οι γηπεδούχοι είχαν προβάδισμα 19 πόντων (25-6), που αυξήθηκε κατά 16 με τη συμπλήρωση φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι «γαλαζοκίτρινοι» απλά σφράγισαν το ροζ φύλλο τους που ήρθε με τελικό σκορ 86-28.
Payabl. EKA ΑΕΛ WBC (Γιώργος Παλάλας): Παπαδούρη 16 (4), Στυλιανίδη 9 (1), Όρλοβιτς 9, Παπαλλά 2, Dickey 16 (2), Tέιλορ 8, Μaricic, Γεωργίου 8, Μαυρουδή 3 (1), Αντωνίου 7, Οικονομίδου 6.
ΑΠΟΠ (Ντιάνα Αγαπίου): Παπανικολάου, Ευσταθίου 5, Κουκλάδα 4, Θεμιστοκλέους 5, Ηλίεβα 8, Θεότη 2, Τζιαμαλή, Τσέλεπου 4 (1), Αραμπίδου.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-6, 47-12, 70-20, 86-28.
** Βρείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα **
Από ιστοσελίδα ΚΟΚ
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις