Σε ένα ματς με τρελό ρυθμό στο Β' Ημίχρονο η Νέα Σαλαμίνα επικράτησε με 3-2 του Οθέλλου στο «Αμμόχωστος» για την 18η αγωνιστική χάρη σε δύο γκολ του Φράγκου που επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Μιγκελίτο άνοιξε το σκορ στο 24' με τον Φράγκο να πετυχαίνει τα άλλα δύο γκολ (76, 84') ενώ για τον Οθέλλο ισοφάρισε σε 1-1 στο 64' ο Ουεσλάτι και σε 2-2 στο 82' ο Ντούρις όμως αυτό δεν ήταν αρκετό.

Η εικόνα του αγώνα

Αναγνωριστικό το πρώτο τέταρτο στον αγώνα με τον ΜΙγκελίτο να απειλεί στο 16' και να ακολουθεί μετά εξάλεπτη διακοπή λόγω των σημαιών των οπαδών που παρεμπόδιζαν τις κάμερες μετάδοσης. Με την επανέναρξη, στο 24' ο Φερνάντες μπήκε στην περιοχή του Οθέλλου και έδωσε στον Μιγκελίτο, ο οποίος με συρτό πλασέ άνοιξε το σκορ για τη Νέα Σαλαμίνα.

Οι ερυθρόλευκοι έλεγξαν τον αγώνα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου όμως η αντίδραση του Οθέλλο ήρθε με την έναρξη της επανάληψης. Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν πίεση και στο 64' εξαργύρωσαν την υπεροχή τους ισοφαρίζοντας σε 1-1 με ωραίο πλασέ του Ουεσλάτι από δεξιά.

Η Νέα Σαλαμίνα αφυπνίστηκε σχεδόν άμεσα, έψαξε το γκολ και το βρήκε από ένα στημένο. Ο Φράγκος στην επιστροφή του με τα ερυθρόλευκα σημείωσε το 2-1 στο 76' με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ!

Το ματς πήρε φωτιά μετά από αυτό το σημείο με τον Οθέλλο να ισοφαρίζει ξανά στο 82'. Ο Πιχ μπήκε στην περιοχή από αριστερά και έδωσε στον Ντούρις, ο οποίος με κοντινό πλασέ ισοφάρισε στην επιστροφή του στον Οθέλλο.

Η χαρά του Οθέλλου δεν κράτησε πολύ αφού στο 84'ο Κονέ έκανε συρτή μπαλιά από αριστερά, ο Φράγκος μόνος από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ, και διαμόρφωσε το τελικό 3-2 για τους ερυθρόλευκους!

LIVE:

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

6 λεπτά καθυστερήσεις

85' Διαμαρτυρίες από τους παίκτες του Οθέλλο για φάουλ στην αρχή της φάσης. Μετρά κανονικά το γκολ

84' ΓΚΟΛ ξανά από τον Φράγκο και 3-2 η Σαλαμίνα! Ο Κονέ έκανε συρτή μπαλιά από αριστερά και ο Φράγκος μόνος από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα

82' ΓΚΟΛ ο Ντούρις και 2-2! Ισοφαρίζει ο Οθέλλος με τον Σλοβάκο να σκοράρει στην επιστροφή του με κοντινή προβολή από την μικρή περιοχή μετά από μπαλιά του Πιχ από αριστερά

76' ΓΚΟΛ για τη Σαλαμίνα με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Φράγκου!

72' ΔΟΚΑΡΙ για τη Σαλαμίνα! Ο Κονέ έκανε την μπαλιά από αριστερά, η κεφαλιά του Ντουρμισάι όμως σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

64' ΓΚΟΛ για τον Οθέλλο με τον Ουεσλάτι! Ωραίο πλασέ από δεξιά από τον Ουεσλάτι μετά από συνδυασμό σε εκτέλεση κόρνερ 

61' Σουτ του Φράγκου μέσα από την περιοχή, έξω η μπάλα

56' Κεφαλιά του Ντούρις, έξω

55' Πιέζει ο Οθέλλος στο δεύτερο ημίχρονο και ψάχνει τρόπους να απειλήσει

46' Έξω ο Λέουκο, μέσα ο Κονατέ

ΕΝΑΡΞΗ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

7 λεπτά καθυστερήσεις

43' Αναγκαστική αλλαγή για τον Οθέλλο. Έξω ο Ανάνγκ, μέσα ο Χριστοδούλου

40' Μικρή διακοπή λόγω τραυματισμού του Ανάνγκ

39' Απειλεί ο Οθέλλος όμως το σουτ του Ουεσλάτι από το ύψος της περιοχής είναι άστοχο

33' Ένα ανάποδο του Μπεχαράνο μέσα από την περιοχή του Οθέλλου περνάει μόλις έξω

24' ΓΚΟΛ για την Νέα Σαλαμίνα με τον Μιγκελίτο! Ο Φερνάντες μπήκε στην περιοχή από αριστερά και έδωσε στον επερχόμενο Μιγκελίτο, ο οποίος σκόραρε με κοντινό πλασέ.

23' Επαναρχίζει ο αγώνας μετά από έξι λεπτά

21' Ακόμη να αρχίσει ο αγώνας, γίνονται διαβουλεύσεις για να κατέβουν οι σημαίες

17' Διακοπή λόγω των... σημαίων των οργανωμένων της Νέας Σαλαμίνας που είναι μπροστά από τις κάμερες. Σύσταση από τα μεγάφωνα για να μετακινηθούν οι σημαίες

16' Πρώτη ευκαιρία στον αγώνα για τη Νέα Σαλαμίνα! Ο Μιγκελίτο έκλεψε την μπάλα και έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής όμως δεν βρήκε στόχο

8' Αργός ο ρυθμός στα πρώτα λεπτά, παιχνίδι κέντρου κυρίως

17:00 - ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νέα Σαλαμίνα (Χριστοδούλου): Μελίσσας, Σεργίου, Ντάτκοβιτς, Μιγκελίτο, Λέουκο, Μπεχαράνο, Παπαγεωργίου, Ντιακιτέ, Ντουρμισάι, Φερνάντες, Καρλίτος.

Στον πάγκο: Κίσσας, Κατσικάς, Κονατέ, Κουζμάνοβιτς, Κονέ, Σπυριδάκης,Φράγκος, Χριστοδούλου, Τζάνγκα, Κατσιάρης, Κορομά.

Οθέλλος Αθηαίνου (Σκάζνι): Παναγιώτου, Σταμούλης, Γιάνσεν, Ναρντίνι, Κ. Κυριάκου, Ράμος, Ανάνγκ, Κόπας, Ντούρις, Πιχ, Ουεσλάτι.

Στον πάγκο: Τζιακουρής, Ταουντούλ, Μαλλούρης, Χριστοδούλου, Σούτο, Σανγκαρέ, Ποπέσκου, Κατσιατή, Καστάνας, Γκαρσία, Χατζηπασχάλης, Ιωάννου.

Στάδιο: VITEX- Αμμόχωστος Επιστροφή
Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
Α' Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Γιώργος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Στυλιανού Μάριος
4ος Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
VAR: Manganiello Gian Luca
AVAR: Τσαμπαλάς Ανδρέας
Παρατηρητής: Νικολαΐδης Χρήστος

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

LIVE: ΑΕΖ-Απόλλωνας 0-0 (Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)-ThemaSports
08/05 @ 18:00

LIVE: ΑΕΖ-Απόλλωνας 0-0 (Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

Η ΑΕΖ υποδέχεται (18:00) τον Απόλλωνα για την 13η αγωνιστική των πλέι άουτ και το Themasports σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ / ΛΑΡΚΟΥ-ThemaSports
08/05 @ 15:43

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ / ΛΑΡΚΟΥ

Ο Νεόφυτος Λάρκου παραμένει άνεργο, μετά την αποχώρηση του από την Ανόρθωση.

Οι 40 φιναλίστ ποδοσφαιριστές για την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν!-ThemaSports
08/05 @ 11:55

Οι 40 φιναλίστ ποδοσφαιριστές για την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν!

Με αφορμή τα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24», που είναι προγραμματισμένα για την ερχόμενη Τετάρτη και τα οποία φέτος γιορτάζουν 10 χρόνια παρουσίας ως τα κορυφαία ποδοσφαιρικά βραβεία της Κύπρου, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών σας παρουσιάζει σήμερα τους 40 ποδοσφαιριστές που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους, μέσα από τους οποίους οι έντεκα θα συμπληρώσουν τα κομμάτια του παζλ της κορυφαίας ενδεκάδας του πρωταθλήματος!

Αίτημα και αλλαγή στο Νέα Σαλαμίνα - ΑΕΖ-ThemaSports
08/05 @ 11:20

Αίτημα και αλλαγή στο Νέα Σαλαμίνα - ΑΕΖ

Ανακοινώνεται ότι εγκρίθηκε κοινό αίτημα των διαγωνιζομένων ομάδων και ο αγώνας Νέα Σαλαμίνα - ΑΕΖ Ζακακίου θα αρχίσει στις 17:00, αντί στις 19:00 που ήταν αρχικά ορισμένος.

Νεοφυτίδης: «Έχουν πέσει σε μεγάλη γκάφα στον ΚΟΑ – Ο κόσμος θα επιστρέψει στα γήπεδα»-ThemaSports
08/05 @ 10:23

Νεοφυτίδης: «Έχουν πέσει σε μεγάλη γκάφα στον ΚΟΑ – Ο κόσμος θα επιστρέψει στα γήπεδα»

Ο Σπύρος Νεοφυτίδης παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 , ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΠ. αναφέρθηκε στα ζητήματα που αφορούν τους ποδοσφαιριστές που κάνουν τη θητεία τους, αλλά και για τα υπόλοιπα θέματα των παικτών σε όλες τις κατηγορίες.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Η τριάρα του Οθέλλου στο ματς με τη Δόξα (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
07/05 @ 21:14

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Η τριάρα του Οθέλλου στο ματς με τη Δόξα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε από τη Cytavision, τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης που διεξήχθη απόψε στο γήπεδο «Αμμόχωστος» ανάμεσα στον Οθέλλο Αθηαίνου και τη Δοξα Κατωκοπιάς, για τη 13η αγωνιστική των πλέι-άουτ του Β' γκρουπ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ