Αλλαγή του Α' βοηθού διαιτητή στο Άρης-Ομόνοια

Αλλαγή του Α' βοηθού διαιτητή στο Άρης-Ομόνοια

Με πρωινή ανακοίνωση της η ΚΟΠ, ενημερώνει για την αλλαγή του πρώτου βοηθού διαιτητή Χαράλαμπου Γεωργίου στο αποψινό (19:00) ματς στο «Αλφαμέγα» ανάμεσα στον Άρη και την Ομόνοια.

Αναλυτικά:

«Ανακοινώνεται ότι λόγω έκτακτου κωλύματος του Α' Βοηθού Διαιτητή Χαράλαμπου Γεωργίου (λόγοι υγείας), που είχε οριστεί στον σημερινό αγώνα Άρης-Ομόνοια, στη θέση του ορίστηκε ο Γιώργος Κοντεμενιώτης».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ντόρτμουντ: Σε τρία καλοκαίρια 280 εκατ. ευρώ για μεταγραφές - Τα 62 εκατ. για Καρέτσα και Κωνσταντέλια!

Ντόρτμουντ: Σε τρία καλοκαίρια 280 εκατ. ευρώ για μεταγραφές - Τα 62 εκατ. για Καρέτσα και Κωνσταντέλια!

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ανεβάζει κατακόρυφα τον πήχη στο μεταγραφικό παζάρι σε μια προσπάθεια να αμφισβητήσει την κυριαρχία της Μπάγερν Μονάχου, επενδύοντας μόνο αυτό το καλοκαίρι 93 εκατ. ευρώ για την απόκτηση πέντε παικτών, με το ελληνικό στοιχείο να βρίσκεται στο επίκεντρο.

BEST OF THEMASPORTS