ΓΚΑΓΙΕΓΟ: «Ήταν ισοδύναμο το παιχνίδι και θα ήταν πιο δίκαιη η ισοπαλία»

ΓΚΑΓΙΕΓΟ: «Ήταν ισοδύναμο το παιχνίδι και θα ήταν πιο δίκαιη η ισοπαλία»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο ΓΣΠ, μετά το τέλος του ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση, ο προπονητής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Νταβίντ Γκαγιέγο.

Αναλυτικά:

«Ήταν ισοδύναμο το παιχνίδι και θα ήταν πιο δίκαιη η ισοπαλία. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες στιγμές όμως μας έλειψε η τελική πάσα. Στο δεύτερο ήρθε η κόκκινη που έφερε και το τέρμα του αντιπάλου. Θεωρώ πως η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιη».

Για το τι θα μπορούσε να αλλάξει: «Όταν ο αντίπαλος σε πιέζει ψηλά, παίζεις με μακρινές μπαλιές και πρέπει να τις κατεβάσει ο επιθετικός ώστε να μοιράσει το παιχνίδι και δεν το πράξαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχαν πολλές διακοπές και δεν μπορούσαμε να παίξουμε».

Για τις απουσίες, το σύστημα και αν η επιστροφή Γκερέρο αλλάζει το πλάνο με τους δυο επιθετικούς: «Με την επιστροφή του Γκερέρο έχουμε μια επιπλέον επιλογή και είναι χρήσιμος. Ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα, είναι και ο τρόπος που αγωνιζόμαστε».

Για το αν έχει παράπονα από τη φιλοξενία: «Είναι ωραίο να υπάρχει ζεστή ατμόσφαιρα στο γήπεδο, όμως σήμερα έπεσε μία μπουκάλα γυάλινη και αποφάσισα να είμαι όσο πιο μακριά από εκεί. Δεν θέλω να μιλήσω γι΄ αυτά, θέλω να μιλήσω για ποδόσφαιρο. Ήταν ένα ίσο παιχνίδι και αν δεν υπήρχε η αποβολή, θα ήταν πιο δίκαιο να τελειώσει στην ισοπαλία».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Διπλή αντίδραση από ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία, προκαλεί γέλιο» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ)

Διπλή αντίδραση από ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία, προκαλεί γέλιο» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Δέδες και ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Τάσος Τσατάλης, απαντούν σε Ολυμπιακό και Καραπαπά για τις τοποθετήσεις τους περί διαιτησίας.

BEST OF THEMASPORTS