Τερίμ: «Πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ - Οι οπαδοί πρέπει να είναι ευτυχισμένοι, θα είμαστε όλο και καλύτεροι»

Τερίμ: «Πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ - Οι οπαδοί πρέπει να είναι ευτυχισμένοι, θα είμαστε όλο και καλύτεροι»

Πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό δήλωσε για ακόμη μία φορά πως είναι ο Φατίχ Τερίμ μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Τούρκο τεχνικό να αναφέρει παράλληλα πως οι οπαδοί της ομάδας θα πρέπει να είναι επίσης χαρούμενοι με το αποτέλεσμα σήμερα και πως το Τριφύλλι θα παρουσιάζεται όλο και καλύτερο.

«Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και συγχαρητήρια στους παίκτες για την εμφάνιση. Μπήκαμε καλά και κάθε φορά θα πηγαίνουμε καλύτερα. Ειμαι λίγο διάστημα εδώ αλλά παρόλα αυτα οι παίκτες μου έπαιξαν καλά. Κάθε ομάδα έρχεται εδώ για τη νίκη. Κυνηγήσαμε το γκολ και το πετύχαμε. Δουλέψαμε λίγο αλλά κερδίσαμε 3 σημαντικούς βαθμούς. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα πρέπει να είναι χαρούμενοι απόψε και θα πηγαίνουμε ολοένα και καλύτερα.» 

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Διέλυσε τη Ρεν με τεσσάρα η Λιόν

Διέλυσε τη Ρεν με τεσσάρα η Λιόν

Σε ματς που διακόπηκε προσωρινά λόγω πανό για τη... Σεντ Ετιέν, η Λιόν διέλυσε (4-0) τη Ρεν, ενώ ο Πάνος Κατσέρης αποχώρησε τραυματίας στην ήττα (2-1) της Λοριάν από τη Λε Μαν.